Opi 7 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kozni kombinezon iXS, kupljen prosle godine u Svajcarskoj (ili krajem pretprosle - nisam siguran), nosen vrlo malo, velicina 52. I uz njega idu i cizme SIDI, takodje kupljene u isto vreme na istom mestu, nisam siguran koji su broj, na njima nesto pise eur 45, mada ja nosim 43 broj patika i super mi odgovaraju. Cini mi se da su ovo modeli za 2010 godinu ali ako neko nadje linkove ka sajtovima gde su i cene neka slobodno postavi ovde. Cena za komplet je 600e - svako ko zeli da pogleda "uzivo" - ja sam kod vozdovackog bioskopa u BGDu pa se slobodno javite. Marko - 063 / 255 - 258 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika cizmi. Sto se broja tice, kao sto sam rekao, meni (nosim 43 patike) je sasvim dobra cizma, mozda ima jos malo lufta napred ali nista strasno, e sad koji je tacno broj procenite sami, slikao sam i etiketu na njoj. evo trenutne cene novih cizmi http://www.motorcycle-superstore.com/1/1/36/109/ITEM/Sidi-Vertigo-Boots.aspx a evo linka i za odelo - crveno - crno - sivo http://www.mototropic.com/es/ixs/mono-ixs-firestroke.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je samo odelo bez cizama??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za cene pojedinacno: odelo: 430e cizme: 170e Cene su postojane, nece biti spustanja jer mislim da je sasvim realna cifra u pitanju, s'obzirom na kvalitet i stanje opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Celokupna cena kombinezona i cizmi - 550e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan zamena za: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60282-delovi-k1-k2-k3/page__p__1015346__hl__delovi+k1__fromsearch__1#entry1015346 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost takva zamena mi nije interesantna... trenutno nemam nijedan motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 9, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost takva zamena mi nije interesantna... trenutno nemam nijedan motor. ok rekoh moyda pre unovcis sitnije delove a meni je potreban kombinezon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
racer_zx6r 7 Napisano Mart 9, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sjenica Motocikl: kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan mozda zamena za kombinezon i cizme uz moju doplatu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60606-kombinezon-i-cizme/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, iskreno, meni najvise odgovara zamena za novac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
racer_zx6r 7 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sjenica Motocikl: kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, iskreno, meni najvise odgovara zamena za novac svima nama to druze najvise odgovara ali para niko nema,a i ko bi dao pare,pita da li to moze pet puta jeftinije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Celokupna cena kombinezona i cizmi - 500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N-i-k-O 13 Napisano April 2, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Dajem 100 eura kesa za cizme, ako odgovara javi da ti dam adresu brzom postom da mi posaljes. Pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opi 7 Napisano April 9, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Celokupna cena kombinezona i cizmi - 470e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...