elprogramero 26 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam otkrio da mi cesmica za gorivo ne funkcionise kako treba... :cry: Motor je bio garaziran pre nego sto sam ga kupio i verovatno se neshto s**balo od stajanja... U sustini imam normalan dovod goriva, ali mi OFF mode na cesmici ne radi. Ima li leka za ovo ili bi trebao da kupim novu cesmicu? Pitanje: Da li je vazno da mi cesmica bude ispravna? Odgovor: Normalno da je vazno jer je ne bi ni postavljali da nije vazno... Ili gresim? Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tako ja jednom davno doðem na neko okupljanje i objasnim ljudima kako mi prsti stalno mirišu na beMzin od slavince na rezervuaru jer kada parkiram bajk prekinem dovod goriva, a oni urade nešto otprilike ovako: :shock: :shock: pa onda... Slavinica služi da prekineš dovod ako nešto radiš na karburatorima, ne da je stalno èaèkaš. Ako ti ne radi OFF, samo ti napomeni onom ko bude imao potrebu da otkaèi crevo ispod slavinice. Opušteno. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Al' si me nasmejao i oraspolozio... Necu vise ni da zatvaram gorivo... :-k Mis'im koja je poenta kad mi ne radi OFF. #-o Tnx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Tako ja jednom davno doðem na neko okupljanje i objasnim ljudima kako mi prsti stalno mirišu na beMzin od slavince na rezervuaru jer kada parkiram bajk prekinem dovod goriva' date=' a oni urade nešto otprilike ovako: :shock: :shock: pa onda... [b']Slavinica služi da prekineš dovod ako nešto radiš na karburatorima[/b], ne da je stalno èaèkaš. Ako ti ne radi OFF, samo ti napomeni onom ko bude imao potrebu da otkaèi crevo ispod slavinice. Opušteno. najzli I kad ti motor zimi spava. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se samo zavratila gumica ili pomerila, ili ti se zavukla prljavstina pa ne dihtuje, ako ti nije tesko da se malo zamirises, pazljivo je rasklopi, ocisti i vrati, pa probaj! Nije komplikovano, a mozda i proradi, za te pare sto bi kupio cesmicu, sipaj corbe i gass!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ne mrzi me da je rasklopim - bash sam je sinoc zagledao i merkao kako bi bilo ako bi samo odvrnuo ovaj shtraf ovde i ovaj ovde... :misli: Pokusacu da je ocistim i javicu rezultat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Uff, nemoj to, ovaj saf ovde i onaj onde, mozes se razocarati. Skini ti lepo, ako treba rezervoar i skini cesmu sa njega pa je baci na sto i polako .... Ovo ti kazem iz licnog iskustva, a ti kako hoces! PS: imam jednu cesmu viska od ves masine ako nesto s**bes! Salim se, naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Prilikom skidanja obrati paznju (ako neznas, ja nisam znao) slavinice imaju lijevi odnosno kontra navoj. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 81 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan zavisi,neke imaju i desni navoj,ma najbolji savet ti je dok kod nesto radi tj ide bez problema ne diraj,ako ti karburator ili karburatori ne prelivaju nemoj zatvarati gorivo,to znaci ne moras ni popravljati slavinicu...kazem ti iz svog iskustva,po nekad kada hoces da napravis nesto bolje ono ispadne onako kako ne treba,nije uvek tako ali... vozi tako...a kad prodje sezona imaces vremena za zanimaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...