GUS 261 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan U cemu je fazon pinloka, kako to sljaka zapravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5764 Napisano Januar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slično kao dvostruko staklo na prozoru samo što je izvučen vazduh između stakala tako da ne magli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Januar 25, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Znachi, vazduh u sendvicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5764 Napisano Januar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sećaš li se da su se nekad prodavale neke plastične folije koje su se iznutra lepile za zadnje staklo na kolima? E, to je služilo da se vidi kroz tu foliju kad još nisu bili aktuelni grejači zadnjeg stakla Svi današnji pinlokovi su varijacije na istu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Januar 29, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim , imam airoh neznam model enduro kacigu , koja po fabrici ima vizir , kad vozim sa vizirom off gde ima prašine isl kao da sam u gasnoj komori , a kada je hladno i vlažno puno zamagli u offu (u onu je do jaja ) ! Sa naočarima se osećam lagodnije , nema magljenja i prašine a i na rukavicu sam prišio parče nekog veštačkog materijala (nem pojma šta je ) kojim u toku vožnje pređem naočare ukoliko je kišno ili blatnjavooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na terenu svakako je lagodnije sa "kros" kacigom i brilama, ali na putu vec posle 80 - 90 pocne da mi cupa glavu. Nemam objasnjenje zasto van puta nemam takav osecaj jer i tamo postizem te brzine. Mozda jer sam zaokupljen drugim stvarima ili je polozaj tela drugaciji. Kaciga sa manjim kacketom i sa vizirom je OK na putu, ali na terenu moz se samo ugusis. Mozda sam ja razmazen ali tako je meni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan ma ako je cyril despres nosi sto nebi i mi, ako ko vozi brzo on vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 1, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih dodao samo za brile, ja sam imao duchini neke šklj koje se na 120km/h ulube! jbg svratio do pegaza u NS da pitam gde je neka ulica i video brile na popustu pa samo o tome da se poveZe računa a to kako ovi na Dakaru furaju kros cige... možda zato neke koštaju 50 a neke 500 jura ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Februar 1, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan a to kako ovi na Dakaru furaju kros cige... možda zato neke koštaju 50 a neke 500 jura ? moze da kosta i 5000 jura, to nije neka filozofija. nema tu mnogo zajebancije oko aerodinamike, zavisi od materijala kacige. e sad, da li cupa glavu ili ne-vecina je rekla da cupa. istina, na motorima bez vizira. vozio na suzukiju gs-500 i sad na dominatoru, oba sa vizirom. na suzukiju nisam imao problem do nekih 100-120km/h. na dominatoru sam isao i preko toga i nije bilo cupanja. ti sa afrikom ne bi trebalo da imas problema. osim ako nemas onaj mali vizircic, bar je to neko moje misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...