Duke 25 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Spidi Raider pantalone maksimalno očuvane jer su obučene samo 2 puta. Razlog prodaje: velike su mi. Nažalost. Veličina L Cena 110 Eura 063/227-232 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan neka korekcija cene.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan koliko si ti visok - tezak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan koliko si ti visok - tezak? Visok sam 181, težak 75, struk 89, pantalone imaju sistem za zatezanje/opuštanje oko struka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5vy 1 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan U kom smislu su ti velike,dugacke ili siroke u struku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan U kom smislu su ti velike,dugacke ili siroke u struku? I jedno i drugo po malo, i to me nervira i zato ih prodajem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 23, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan Zarko to bi tebi bilo extra....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Zarko to bi tebi bilo extra....... pa sta znam razmisljam, u struku bi bile dobre ali bi verovatno bile malo duge Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Zarko to bi tebi bilo extra....... pa sta znam razmisljam, u struku bi bile dobre ali bi verovatno bile malo duge Dužina pantalona spolja je 108 cm, a unutrašnja strana nogavice je 82 cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 100 Eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...