Najzli 174 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dragi svi, Sa posebnom radošæu vas obaveštavam da softver koji se nlazi na www.i-go.com može da se nabavi i u Beogradu. Cena je poznata, jedna bonžita. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan daj malo detalja da se gubim po googlu Na sta se ovo instalira? Moze pocket PC? 'aj' raspisi se malo, tebi bar to nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze na pocket PC, medjutim mapa (bar ona koju sam ja koristio pre par meseci) ima samo magistralne pravce i vece ulice u Srbiji... isto tako i u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 25, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nikad interesantnija tema i nikad kraci Najzlijev post :wink: Kakve su mape u odnosu na TomTom i uopste kakav je u odnosu na TomTom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze na symbian Nokie kao npr 6600? Jel si ga testirao? Napisi sve! Svi smo zainteresovani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 25, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan ups, ja se zaleteo :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze na pocket PC' date=' medjutim mapa (bar ona koju sam ja koristio pre par meseci) ima samo magistralne pravce i vece ulice u Srbiji... isto tako i u Beogradu[/quote'] Ma jebes Srbiju. Sta ce mi ovde navigacija? Ostatak SFRJ me zanima. Mape za HR koje ja imam na tomtomu su ziva koma. Madjarska isto. Zap. Evropa je odlicna. Naaaaajzliiiiii!!!! Pisi covece, preznojih se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kaže moj kolega, koji ga ima na HP Ipaq-u, da èak zna i u kom smeru idu beogradske ulice. Radi neki apdejt sa plan plus mape, kolega ga hvali kako nikada nije video ništa ažurnije. Ja sam ga malopre dobio, ali ostavio sam kuæu Pocket PC. Instalacija se kopira na SD karticu i to je to. Sutra imate predstavljanje softvera. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Moze na pocket PC' date=' medjutim mapa (bar ona koju sam ja koristio pre par meseci) ima samo magistralne pravce i vece ulice u Srbiji... isto tako i u Beogradu[/quote'] Ma jebes Srbiju. Sta ce mi ovde navigacija? Ostatak SFRJ me zanima. Mape za HR koje ja imam na tomtomu su ziva koma. Madjarska isto. Zap. Evropa je odlicna. Naaaaajzliiiiii!!!! Pisi covece, preznojih se Mape za Hrvatsku su podjednako detaljne kao i za ostatak Evrope. Verujem da su bolje od Tom Toma. A šta ti imaš protiv kome? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 25, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kaže moj kolega' date=' koji ga ima na HP Ipaq-u, da èak zna i u kom smeru idu beogradske ulice. Radi neki apdejt sa plan plus mape, kolega ga hvali kako nikada nije video ništa ažurnije. Ja sam ga malopre dobio, ali ostavio sam kuæu Pocket PC. Instalacija se kopira na SD karticu i to je to. Sutra imate predstavljanje softvera.[/quote']Ko ce da ceka do sutra, evo ja vec sad krecem po Bonzitu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 25, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Treba vam samo SD kartica kapaciteta veæeg od 512 ili iznad. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Maj 25, 2007 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel radi na simbian platformi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Columbia 1 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 84 postova Lokacija: Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Evo vise na tu temu ... mape su dosad najbolje ! http://www.gps-srbija.com/viewtopic.php?t=119 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan imal ko da pusti na mail bilo shta od mapa i softvera za uiq 3.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 28, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta recimo paket za HR i BiH? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Supported Operating systems: Microsoft Windows Mobile for Pocket PC 2003 Microsoft Windows Mobile for Pocket PC Phone Edition 2003 Microsoft Windows Mobile for Pocket PC 2003 SE (Second Edition) Microsoft Windows Mobile for Pocket PC Phone Edition 2003 SE Microsoft Windows Mobile for Pocket PC 2005 http://www.i-go.com/en/products/iGO_2006_SD/specifications.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan E, ljudi, ne da je iGo dobar, nego sam baš prijatno iznenaðen. Vrlo je lak za upotrebu zaista dopadljivo rešen grafièki. Mapa Srbije nudi èak i neke stvari koje prvi put vidim u ovakvom softverskom paketu. Klikneš na pojedina ulice a on ti izbaci knjižare, restorane, ambasade... Vrlo lepo. Predpostavljam da je tako i sa mapama zapadne Evrope, te svakom ko putuje i koristi GPS preporuèujem ovaj softver. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mape Srbije tice iGo je zakon! :prayer: Ulice, brojevi zgrada, petlje, restorani, kafici, sve moguce ustanove (i brojevi telefona istih)... ma nema sta nema (sve ono sto ima u PlanPlus-u ima i ovde)... :kul: Uz to, i graficki deluje lepse od Tome! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan a symbian :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a symbian :? :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E da, pretpostavljam i da moze da se ubudzi na dvestotinak MB ako se izbace poprilicno velike karte Nemacke, Francuske i jos nekih zemalja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mape Srbije tice iGo je zakon! :prayer: Ulice' date=' brojevi zgrada, petlje, restorani, kafici, sve moguce ustanove (i brojevi telefona istih)... ma nema sta nema (sve ono sto ima u PlanPlus-u ima i ovde)... :kul: Uz to, i graficki deluje lepse od Tome! :wink:[/quote'] Ako imaš priliku baci oko na Zumo s Kartom Srbije i Crne Gore!Milina! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crno-o 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YZF 750R; Kawasaki Zephyr 550; Yamaha XT660X; Honda CRF1100L Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam qtek s110.I mlogo bi voleo da se opremim ovim programom. KAKO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 30, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam qtek s110.I mlogo bi voleo da se opremim ovim programom. KAKO? Jel prodajes telefon i kolika je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš priliku baci oko na Zumo s Kartom Srbije i Crne Gore!Milina! :wink: Mislis kao sto si ti bacio oko, pa ti ga Franc kupio? Pa nije zivot majka svakome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...