Mare70a 1415 Napisano Januar 21, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Idealno za podmazivanje lanca kod vecih motora. Ja sam ga koristio na Apriliji Pegaso a kupio ga od lika koji je koristio na Transalpu. Inace,nosaci koji nalezu na srafove su podesivi tako da mislim da pase na dosta motora. Bg ili Zemun,donosim. Kupljen prosle godine za 40 eur a u Guevari nov kosta preko 5000 din.Kod njih mogu da se kupe nastavci za ovaj model tako da onda nosac naleze na ram i omogucava skidanje zadnjeg tocka.Ocuvan,ima cak i originalne nalepnice Cena 35 eur 063 11 20 850 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale YAMAHA 0 Napisano Septembar 24, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Babusnica (Cesena) Motocikl: Yamaha YCC-T YZF-R6 Prijavi odgovor kao problematičan Mare jel aktuelna prodaja ili ne?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...