ben10 149 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Petica je super,perspektiva je dobra,objektiv je usmeren tako da nam otkriva fantastican pogled koji je pred njim i kojem se on divi,kadrirana odlicno odbacuje nebo koje nije tema,balans belog je ispravan.Boje odela su u istom tonu kao i ambijent pa je border kamufliran kao leopard u savani.Ako nije znao da je snimljen sve je u redu a ako je znao bilo bi jos bolje da je bord ispred njega jer je ovako previse akcenta na njemu.Bravo za peticu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan do kada se glasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto je ipak Canon. Znaci "mosa" jel'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 24, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što ne postoji opcija kao ranije da ograničim glasanje na određeni broj dana. Jedino da kažem da traje još 5 dana. Eto rekla sam 29.01.2011. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Januar 24, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Inace koje su najbolje marke fotoaparata?Nikon,Canon?Znaci uopsten cenovni rang Canon ili Nikon, 2 plemena kao sto su ranije bili Nokia i Erikson za telefone,... A cena... pa... koliko para, toliko muzike, mada da ne OFF-ujem temu vise ovde, otvori novu temu sa konkretnim pitanjem jer obrni okreni idemo ovde u OFF... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Inace koje su najbolje marke fotoaparata?Nikon,Canon?Znaci uopsten cenovni rang :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 25, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 1. favorit........ Ova zadnja slika je totalni promašaj............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 25, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se složio... zadnja je bolje pogodila temu, nego prva... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel zavrseno takmicenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Januar 30, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sem ako danas nije 30. ili 31. Cestitam pobedniku. Moja je broj dva. Nastala iz slucajne setnje gradom, bez namestanja scene. Kropovana malo odozdo i prebacena u BW. Nikon D80 i sigma 55-200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 30, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam pobedniku! Moja je br 7. Canon ! Kropovana malo, boje jesu na vivid (tako podesheno u samom aparatu), ali sem shadow highlights-a nishta drugo nije radjeno u ps-u... Tako da ste svi omanuli s nagadjanjima gore Inache slika je nastala 2009. god na Kopaoniku u trenucima moje dosade i gledanja kroz prozor hotelske sobe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 30, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Moja je br 7. Canon ! ... Tako da ste svi omanuli s nagadjanjima gore Kako svi, ja sam odma znao da je Canon! Ja sam glasao za dva, najbolja po meni... sa nestrpljenjem cekam novu temu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Slika je samo resizovana, dakle nikakva obrada.. aparat Canon A580is. Slikano u Francuskoj.. Skijaliste Auron.. Cek' sad bih ja trebao da zadam novu temu ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, i smisli nešto opako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam pobedniku na zasluzenoj pobedi,sreca da je imao jaku konkurenciju u fotografiji broj 2 pa je bilo zanimljivo pratiti glasanje koje je do kraja bilo neizvesno.Takodje cestitam Muljazu koji je prilozio sjajnu life fotografiju koja je takodje odgovorila na temu i bila do zadnjeg momenta u borbi za prvo mesto.Bravo momci-bravo! Moja je cetvorka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 30, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan 6-ica, bez boda... i to je nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 30, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan bravo borko!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1726 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 888 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Devetka je moja. Zahvaljujem se svom Glasacu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Januar 31, 2011 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Danke, danke! Ajde ja cu reci ovde naziv nove teme, a zaduzeni neka lepo postave novu temu.. Muljaz, jesi smeker, glasao si za moju fotku Nova tema : " Stres " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2065 Napisano Januar 31, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo mi glupo da glasma za moju Kad smo kod glasanja, primetio sam da su se neki glasovi pojavili posle odredjenog roka. Nisu uticali na glasanje, ali nije trebalo da se pojave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 31, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam glasao za 3ku (volim SF ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Rekla sam već, nemam opciju ovde da ograničim glasanje. Zato sam napisala datum. Strpite se sad malo, bolesna sam, a imam ispitni rok. Neću neko vreme biti tu. U međuvremenu nek pobednik smisli novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Februar 1, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke pobedniku!!! Moja je br.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Borko! Moja je trojka. Rekla sam već, nemam opciju ovde da ograničim glasanje. Zato sam napisala datum. Strpite se sad malo, bolesna sam, a imam ispitni rok. Neću neko vreme biti tu. U međuvremenu nek pobednik smisli novu temu. Danke, danke! Ajde ja cu reci ovde naziv nove teme, a zaduzeni neka lepo postave novu temu.. Muljaz, jesi smeker, glasao si za moju fotku Nova tema : " Stres " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, nisam videla, previše sam pogubljena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...