glacier 16 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj prvi redovnij motor. Pre njega sam imao APN, Peugeot automatik i CTX. Onda sam ustekao para i za svoj 18 rodj nabavio ovog lepotana: Iako se ovde ne vidi, ram je secen i napravljeno je stepenasto sediste. Osim sedista zamenjen je i rezervoar, stavljen sissy bar naslon i far (far na slici je sa traktora ali zamenio sam ga okruglim sa Jawe). Kasnije sam stavio i rucno radjeni auspuh, dupli, sa lastinim repovima na oba kraja.. Na zalost, moj ljubimac vec godinu dana stoji u garazi. Rezervoar sam morao da prefarbam i uradjen je airbrush. Verovatno cu uskoro morati i da ga prodam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Steta je prodati ovakvog lepotana... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...