Lion5 108 Napisano Jul 31, 2019 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan On 30.7.2019. at 8:29, KILEbg je napisao: Ima li nekih info o TA i TF... da li je prohodno u kakvom je stanju i sl? Isao bih sad u avgustu. Isao bih i ja do karpata ovaj ili sledeci vikend ako primas drustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Jul 31, 2019 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Darko SB je napisao: Hvala na informacijama Krecemo verovatno sutra popodne do Kladova pa u petak polako na planinu Послато са SM-G925F помоћу Тапатока Koliko vas ide na to planinarenje?jel primate padobrance?isao boh i ja rado... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Jul 31, 2019 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Idemo drug i ja, vec smo isplanirali putovanje druze a i na ovom bi isli sami, mozda drugom prilikom.. Smestaj smo vec rezervisali, do sada sam pakovao skut, gori sam od svake zene, pun gepek i kofer, a Atlantik nema bas mali gepek hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1264 Napisano Avgust 1, 2019 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Lion5 said: Isao bih i ja do karpata ovaj ili sledeci vikend ako primas drustvo? Sto da ne S tim sto bih ja isao u drugoj polovini avgusta. Bicemo u kontaktu pa se dogovaramo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 1, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Grupa od nas 10+ idemo 16,17,18 Avg Znam da je 15Avg njigov praznik i da ce po svemu sudeci spojiti do nedelje neradne dane Al sta bude bude, pozitiva, lepa ekipa, ne razmisljamo na guzva, bitno je druzenje i voznjica, koliko - toliko Interesuje me da li je potrebno menjati novac u njihov ili moze i u Eurima da se placa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 1, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa Moraš da menjaš u Leje. Mi smo menjali odmah u Drobeti, čim smo prešli i posle smo bili mirni ceo put. Bolje nego gore negde da te oderu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 1, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan to brt, FALAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 1, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da vidim tog Tracera u Čačku, ni u prolazu. Moraćemo popiti neko pivo... Ako treba još neka info, tu sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Avgust 1, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Hoće da prime evre ali kusur vraćaju u leima.Mi smo hotele i gorivo plaćali karticama. A ovi usputni na putevima sa palacinkama i pivom verovatno primaju evre ali bolje ti je imaj manje apoene sa sobom.Mada možeš da zamenis ima dosta menjačnica po mestima i granicama. Kurs mislim oko 4.73 po evruSent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Avgust 1, 2019 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, nikvuksa je napisao: Mi smo menjali odmah u Drobeti, čim smo prešli i posle smo bili mirni ceo put. Bolje nego gore negde da te oderu... @DarkoČa Pored te opcije imas jos jednu, zavisno odakle ulazis u RO. Kad smo ulazili u RO kod Bele Crkve, evrici smo menjali kod nas. Ima menjacnica u centru, preko puta pekare. Kad smo isli dole na Kladovo, evrici smo opet menjali kod nas. Ima menjacnica u D. Milanovcu odmah posle NIS pumpe, sa desne strane. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 1, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Plan je da se ide preko Bele Crkve, povratak preko Djerdapa Hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 1, 2019 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan On 30.7.2019. at 13:13, Darko SB je napisao: A kroz Bugarsku, od granice do Vidina jel treba vinjeta? Ni u BG za motor ne trba vinjeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 1, 2019 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta menjačnica po gradovima. Kurs je približan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Avgust 2, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Karpate, (narocito TF), izbegavati vikendom Obavezno promeniti EUR u Leje (kurs 4,65 ~ 4,76) Vinjeta za RO nije potrebna Auto put izmedju Sebesa i Sibiu se ne naplacuje Kompletna TA se proteze od Sebesa do Novaci Dnevno max 300 km. U Kladovu se za odlican smestaj (1.000 din po osobi) obratiti Adeli ~ 063/8833279 U Rumuniji, prenociste se kaze pansiona. (oko 50 do 70 leja po osobi) Postujte domacine i njihove zakone Pamet u glavu iii Uzivajte !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Koiliko je potrebno promeniti u njihov novac za 3 dana, za gorivo, sitnice, dnevna voznja 300-350km, smestaj placen naknadno Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 3, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 100-150e, u svakom gradu ima menjačnica po centru i pre mesec dana je kurs bio malo bolji tamo nego u Beloj Crkvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Avgust 3, 2019 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Išao bih u sledećoj sedmici da odvozam TA, ako se vreme i još nekih par kockica uklope (za sada prognoza za utorak-sreda-četvrtak obećava). Na raspolaganju ću imati samo dva dana-jedno prenoćište, ima li ko voljan da razvuče iz iskustva predlog putanje od Beograda do TA i nazad, znači TF, obilasci zamaka i sl. mi nisu u planu zbog kratkog vremena, već da u prvom danu dođem do TA, nađem smeštaj, prespavam, ujutru odvozam TA i produžim kući. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Avgust 3, 2019 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Polazak u utorak, vracanje u cetvrtak, obilazak TF i TA.. Najverovatniji prolazak preko Zajecara, Vidin(BG), Curtea.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 3, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Takodje me interesuju sveze informacije iz Rumunije. Nadam se odlasku na turu od 4-5 dana pocetkom septembra. Za sada sto sam gledao na bookingu u Targu Jui najnize cene po osobi nocenje je 20 evra, dok je Brasov jos skuplji. Da li imate informacije za smestaj od 10-15 evra po osobi/nocenje? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 3, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Casa de Vacanta Madalina / Novači Mi smo rezervisali celu kuću 16-18 Avg 25e za dva noćenja mislim da je, jer je drugar to završio i po 5e za doručak. App za dve osobe, na odličnoj lokaciji za obilazak TA i TF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Avgust 4, 2019 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno smo u Pitešti, za 15e smestaj tesko. Ovde placamo 30e za dve osobe, preksinoc smo bili u Sibiu, tamo smo platili 35e, doduse i lokacija je bila dobra odmah pored starog grada.U oba smestaja smo imali parking za motore.Juce vozili TF, sve smo nakisli..U petak TA, bilo ekstra vreme..Послато са SM-G925F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 4, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Znaci Rumunija poskupela. Kakvi su putevi, jer se u ranijim postovima cesto pisalo on neobelezenim popravkama (neprijatna iznenadjenja)? Pogotovo me interesuje TF, jer je i tu bilo komentara da je asfalt dosta los. Za TA je valjda i dalje solidno? DarkoCa & Darko SB@ ... Hvala. Jel ste smestaj nalazili preko booking.com ili na licu mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 68 Napisano Avgust 4, 2019 U prolazu, 80 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan TF je put loš, mnogo rizle(ili delovi asfalta), TA je ok, ali mnogo lepše za vožnju na TF. Inače vikend gužve katastrofa, pogotovo TF, bio pre 3 nedelje, od četvrtka do nedelje, petak TA prepodne nema gužve, subota rano krenuli na TF došli gore oko 10, bila gužva ali nije strasno, oko 12 krenuo spektakl, ne možeš da prodje od kola, autobusa, a kamoli da nešto "voziš". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Avgust 4, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan milosn@ ... ideja je nedelja do petka, upravo da se izbegnu guzve. Hvala na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...