n5rovic 57 Napisano Avgust 28, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan On 17.8.2018. at 12:06, vava je napisao: Imaš cowardly line ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Avgust 28, 2018 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poneses druze karticu i placas inace eure ne primaju nigde, bar sam ja takvo iskustvo imao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 28, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Mi bili od 24-26.08. sad. Razmenili odmah eure u Turn Severinu za leje kojih smo imali taman dovoljno do izlaska iz RO. Putevi na smenu dosta dobri i prosecno losi, talasasti, krpljeni. Jedina izuzetno losa deonica (srecom ne predugacka) je ispred Baila Herculane. Tuda smo se vracali ka Beloj Crkvi. Ali opet pre te lose deonice je bilo 30km dosta dobrog puta sa dobrim asfaltom i krivinama. Na TA i TF preovladjuje klasican vasar. TA u petak bez neke preterane guzve. Imalo je dosta automobila i motora, ali okej. Dok na TF u subotu je bila nerealna guzva. Polovinu dana smo proveli u obilazenju kolona automobila koji stoje u mestu... TA daleko bolja sto se tice kvaliteta puta od TF, dok je TF ipak raj za oci sa prelepom prirodom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Avgust 28, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nikvuksa je napisao: Mi bili od 24-26.08. sad. Razmenili odmah eure u Turn Severinu za leje kojih smo imali taman dovoljno do izlaska iz RO. Putevi na smenu dosta dobri i prosecno losi, talasasti, krpljeni. Jedina izuzetno losa deonica (srecom ne predugacka) je ispred Baila Herculane. Tuda smo se vracali ka Beloj Crkvi. Ali opet pre te lose deonice je bilo 30km dosta dobrog puta sa dobrim asfaltom i krivinama. Na TA i TF preovladjuje klasican vasar. TA u petak bez neke preterane guzve. Imalo je dosta automobila i motora, ali okej. Dok na TF u subotu je bila nerealna guzva. Polovinu dana smo proveli u obilazenju kolona automobila koji stoje u mestu... TA daleko bolja sto se tice kvaliteta puta od TF, dok je TF ipak raj za oci sa prelepom prirodom. I ja bio u petak na TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 28, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, DjoleLO je napisao: I ja bio u petak na TA Video si i sam, more motora, kao na nekoj stazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 28, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ide neko ovog vikenda nedelje? Ili prve nedelje sept? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Avgust 30, 2018 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/28/2018 at 6:51 PM, Sale-VFR said: Ide neko ovog vikenda nedelje? Ili prve nedelje sept? Mozda prve nedelje u sept. , ja se vec neko vreme spremam, taman da zatvorim sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za zatvaranje sezone u septembru mu dođe kao da si npr. rekao da u 40. odustaješ od sex-a! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Avgust 30, 2018 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, DraganNS said: Ovo za zatvaranje sezone u septembru mu dođe kao da si npr. rekao da u 40. odustaješ od sex-a! Naravno da nije, pppp daleko bilo i jedno i drugo, nego idem na duzi period, pa mi se polovinom Sept. i zavrsava sezona. Bilo bi lepo ako ima jos zainteresovanih za pomenutu destinaciju pa da se organizujemo, malo upoznamo....popricamo po koju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 30, 2018 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za ovaj vikend (1.-2. Sept). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Avgust 30, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, i ja bih možda prvu nedelju septembra, ali pred kraj, pa spoj sa vikendom. Možda i _fierty bude mogao da uklopi, čekamo tu Rumuniju već neko vreme da se desi, a ako ne krenemo sad, moraće da se čeka do sledećeg leta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 30, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Uh meni je iskrslo sad subota. Ali nedelja bih mozda mogao da krenem...vidim da temp idu na dole sredinom nedelje..a sto kazu ne bi bilo lose da se izbegnu guzve pogotovu vikendom..mada i ove aplikacije o vremenu jedna ovako jedna onako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Avgust 30, 2018 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se slazem za nedelju (to je 02.09), ujutru poranimo..., ko je za dogovaramo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 30, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Bree......ajd da vidimo ima li jos zainteresovanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, gde ste bili pre nedelju dana kad sam ja solo išao!? Može se i tako ali je malo nezgodno, ne moš' ni na wc da negde uletiš a da ne misliš hoće li ti neko nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 30, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mogao zbog posla..al evo sad se napravi nesto slobodno. Mislim bice i kasnije ali nzm za vreme tamo..mislim mislio sa devojkom da idem medjutim ona ne moze..drugari sa kojima vozim bili u avg bez mene naravno..jer tad nisam mogao ja..Meni se ne ide sam..tako da trazim drustvo dva motora ili jedan sve jedno i da se ode na dva tri dana. Prosle god odlozio zbog svog vremena nisam bio ako i ove odlozim ima da prodam motor...hihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 31, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Sta radimo? Ja mogu sutra da oko 5 popodne da budem u Golupcu i da cepamo do Targu jiu. U nedelju da vozimo jednu planinu ponedeljak drugu. Sta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 31, 2018 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se odjavljujem jer moram da se vratim do nedelje uveče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 31, 2018 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeee! Prijavljujem se opet, ne radim ni u ponedeljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Septembar 2, 2018 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu Transfagarašan katastrofa, kilometarske kolone u zastoju. Mi se nekako provukli sa motorima. Petak, Transalpina - san snova. Prošli je dva puta. Nije bilo gužve, pa je moglo lepo da se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Septembar 2, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Transalpina neko sledeci vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 3, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ja posto ovaj vikend nisam otisao..ali mozda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Septembar 3, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nas sedam je išlo od ćetvrtka 30.08. i sinoć u nedelju uveče vratismo se puni utisaka jer je bila tura za nezaborav. prvi dan iz Mladenovca do Curtea de Agres preko Golupca i Targu Jiu,sutradan u petak Transfagarašan preko Sibiu do Sebeša,subota Transalpina do Novaci pa dalje Petroani,Hateg do Hunedoare,i povratak preko Carasebeša,Rešice,Anina na Belu Crkvu do kuće ukupno 1430 kilometra i jedno 900 krivina Nije bilo gužve na Trtansfagarašanu uopšte vozi se opušteno a i na Transalpini,oduševljeni smo sa oba puta a posebno putem od Carasebeša preko Rešice,Anine. Događaja i zezanja na pretek ali to će Marko da opiše u putopisu nadam se pošto on ima bolje literalne sposobnosti od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Septembar 3, 2018 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, n5rovic said: oduševljeni smo sa oba puta a posebno putem od Carasebeša preko Rešice,Anine. Može malo sire objasnjene za ovo. put dobar? predeo? imas li neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Septembar 3, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan ne bi bilo rdjavo... jos i slika koja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...