tibor 470 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ovako, na mojoj hondi izduvna grana je (fabricki) duplozidna, ali od mesta odakle bi lonac krenuo ostavljene su dve cevi koje su nakon pada navarili i zafarbali samo da bi prodali motor, sad posle godinu dana voznje meni su od visoke temperature pocele rdjati jer je farba izgorela. opcija mi je da ispeskarim ceo auspuh i ofarbam farbom koja podnosi visoke temperature, ili da preko jednostrukih cevi navucem sire (57mm) i navarim na izduvnu granu. (sto bih vise voleo) ako neko zna gde bih nasao takvu cev a da je zid 1,5mm, rado bih voleo jer sam presao oko 10 mesta u temerinu i ns-u i nigde nisam nasao, ili da mi kaze gde bih mogao nabaviti farbu. hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 19, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan http://www.jeepcomme...tment_pipes.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan da li treba da bude spoljna mera 57 mm ili unutrasnja .......ako je unutrasnja onda ima prohromska cev spoljnje mere 60,3 sa zidom od 1,5mm ta bi ti pasovala a ako je unutrasnja onda ti treba fi 54 mm ........................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...