nordi 362 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je to jednog lepog dana aprilskog 2010. te godine. Ja, miloswind i Brki osedlali makine i otisli na Goliju da vidimo ima li mecaka tamo . :D ko je upalio svetlo ? ;D Planiramo da prvo odemo do Usca po gorivdzu pa nazad u divljinu.. ali vec u Studenici, Brki vadi svoje alatljike. :o da mi zasrafi nesto na bikeu, pa da idemo po to gorivo. sto ce se ispostaviti da cu ga ponovo gurati na Goliji, jer sam prevideo nesto ali nista zato, mi vec stigli u malo mesto na putu za Golijske vrhove , Pridvoricu... uzimamo tu kartu i daj da vidimo kojom stazom " gore ". ali, pre no sto podjemo, kupujemo 'leba i s'leba da nam se nadje. trpamo kod koga moze i gde moze , i mozemo da krenemo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan PA di je taj sneg? Jelenko je jos uvek jeftiniji od tog goriva,pa se i isplati tankovati ga Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan sneg je samo na nas cekao :lol: a sto se tice " vatre " u pravu si ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan ali nedugo.. miloswind stravicno iznenadjen :o :o :o. Ko da je video mecku u sred radnje. :D ali nista od mecaka, :D - to sam samo ja priroda je cudesna ! koliko je cudan i znak " Raska" srecom, "insekt" i karta nam govore da to nema veze sa vezom. Pa palimo po nasim proracunima. usput stajemo kod " DOMACINA " ( kojeg Brki poznaje ) i ispijamo koju ljutu. Tad smo verovatno zaboravili da imamo foto aparat i nista od slika ;D ali mi smo na pravom putu. vec smo na visini.... nailazimo na " srecu srecu radost". Nesto kao napusteni povrsinski kop, nesto sto je ranije bio kamenolom. i odmah postavljanje za slikanje. Bilo je vrucina na kamenu i mi jedva cekamo da se testiramo na snegu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan gledacemo mi ovo jos... ! :o :o :o nije ni cudo jer ima mali milion skretanja bez oznaka, a mi samo na " usmenim predanjima ". vozismo, vozismo i vozismo i bese nam malo cudno. srecom naidjosmo na kucu, (odmah se oko nas okupise decica ), a gazda rece : " Pa blizu ste N. Pazara ". aaaaa ??? Zdravo Zivo, bese Uskrs taj dan i razmenismo jaja, okreni obrni mi krecemo na osvajanje " vrha " sa Pazarske strane. ;D ;D ;D i opet smo na istom mestu. pogoresmo zivi ! Kidi cokoladica je postala cokoladno mleko i morali smo da je "spasavamo". proveravanje "stete" u koferu... pocinjemo da gubimo nadu da ce mo kvasiti guzice u snegu, pa uzimam " dioptriju" od Brkja ali dzaba, ta stvar samo zbunjuje. a culi smo price kako snega nema, kako ga ima ali nije to nista za nas,, da ce mo mi to da preletimo i kako nema sanse da prodjemo tim putem. Nista dok se ne proba :D ja sam se iskreno nadao zaletanju u namete, jeeeaaa ! :D sta Brki vidi kad vozi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan fora je bila da je tabla vesto sakrivena. Posle nekoliko minuta na fonu, uz konsultacije sa strucnjacima, mi je nalazimo i eto prvog snega. nismo bas znali na cemu smo ( po cemu vozimo ). zato je miloswind i okrenut u soprotnom smeru. ;D ;D ;D ovo jos jednom pokazuje da nije guma krivac zbog toga sto smo negde, nekad pali. no problemo, sve OK, drzi zadati pravas, smer i brzinu. hahahaaaa potvrdili smo da moze da se vozi, ali sa malo otvorenijim ocima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan tu mi se vec smucio sneg. cim bih ga ugledao zadrhtao bih i uskoro dolazimo do tacke gde se ne moze dalje. mislim i da smo prosli, cekalo bi nas nekoliko kilometara cistog nameta. nije bilo teorije dalje, mada se mozda cini da moze. To je cist led ispod. tek kad smo izgazili ceo namet, trazeci prolaz... i resili da ne moze i da se vracamo, vidim lika koji je verovatno svo vreme sedeo pored motora i cutao. A kad smo mi njemu rekli da se vracamo jer ne moze, onda kaze kako nam je rekao da ne moze jer su nameti sa druge strane. Ja sam ga tad prvi put video :o nista, vracamo se mi. Ima jos dosta dana i nade da ce mo nekako izaci na asfaltni put iz Pazara koji vodi direktno do izvora Studenice ( Odvracajnica ), tamo gde smo se mi i zaputili. sou zivi je naci pravi put iz prvke, kad mestani pricaju samo u siframa : " kod prve jele sa desne strane ", " posle kamena desno ", " kod skole levo". Kad zavrse sa besedom, sta si zapamtio - zapamtio si, sto si shvatio - shvatio si. ako nastavis pricu sleduje onda rakijica, a mi zelimo citavi da stignemo. Kroz djavolski los put silazimo ( i prolazimo pored skole hahahahahhaaha, kao sto nam je receno ) i za divna cuda dolazimo do asfalta kod Mitrovog Polja- ( Reke, sta vec ) i za koji minut i bez problema stizemo gde smo i posli- Odvracajnica. mislim, stizu Brki i miloswind. meni je falilo jedno 10 metara. da podsetim, ne mogu i dalje da iskoristim 2l rezerve. Izgleda da sam u Uscu samo nadovezao da sipam na miloswind-ov racun. ja izvadio 'iljadarku i kad je dosla cifra ja rekoh dobro, dosta, stop. kad ono miloswind sipao za 800 a ja resto. 10 metara mi je falilo od mesta gde su ovi dvojica stali ! - 10 m ! :o barem nisam mnogo gurao i bilo je sasvim prijatno vreme. malo prohladno, taman za guranje. nameracio sam bio ovaj vizir, ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan no, mi smo dosli da sednemo, pojedemo nesto i popijemo pivdzanu. I zato smo seli. Gorivo kasnije ;D kad, pridje covek nepozvan, sede sa nama. Malo nam je bilo cudno, ali verovatno dugo nije nikog video... kaze za gorivo : ovde nema nikog sad, samo ja. aaaaaaa :o pocistismo sve i u potragu. mislim ja, mora da ima neko, da ...**********. pa naravno da ima nekog. jos nam nisu hteli da naplate 2l. Hvala i ovom prilikom. jos malo .... pa put pod noge. a tamo u daljini... na kraju sve OK bilo. U Uscu seli da sumiramo dan i da se pozdravimo sa Brkijem, on nastavlja za Kraljevo. slike su malo tamnije, zato izvinite. Slab sam bio sa " podesavanjima ". Od mecaka nista , mozda drugom prilikom. ja od sele na svakoj pumpi dopunjavam rezervoar, nema vise zezanja. Ako je ovo nekog " rashladio" onda "dobar" ja ;D ;D ;D prijatelji, budite SVI pozdravljeni. Nordi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 19, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra... ja sam jednom bio na Goliji na offroadu i oduševila me... tako da na proleće eto nas opet tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan obavezno se najavite ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1883 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se vi vozite.............neka, neka.........tako i treba. Pozdrav..........iz Afrike. :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...