Dejan080 22 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Yamahu xt600 1988 godiste,uzeo sam je pre par meseci,vozio bezmalo 15-ak km,pa je otisla na zimski san u kojem je i danas,sto se tice motora mislim da ce vise reci ovo od mene http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/29045-yamaha-xt600-komplet-sredjivanje/ nemam trenutno mnogo slika(za voajere ) al bice ovih dana kad ga budem palio,sve u svemu 1300 evra moguc dogovor!a da registrovan do juna! Dejan 060/555-9090 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan odlican motor!!! a tek zvuk! ko ga kupi nece se zeznuti,stici ce do kraja sveta sa njim (ako moze fizicki da izdrzi ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su zvali ,trenutno ide u lock!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...