Charuga 769 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Potrerbna drugu cela leva strana ako neko ima na prodaju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 18, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan leva polutka mislis??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema u MZ Svet-u za sve oko delova: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57275-mz-kupujem-prodajem/page__st__1260 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi se ne slaže naslov sa temom. Je l' mu treba menjač, k'o što piše u naslovu ili leva dekla sa korpom i lamelom?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nem pojma ni meni nije jasno,izvinjavam se za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Covek mi rece menjac a kaze najzgodnije bi bilo cela leva strana da moze samo da se ubaci..... e sada posto sam ja laik za MZ samo sam preneo.... on ne barata sa internetom i sl. a obecah da cu pomoci ...tj. da ce se ovde naci ako ima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan ... naravno da će se naći. Možda ne bi bilo loše da staviš njegov broj telefona pa da ga pitam šta mu konkretno treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Covek mi rece menjac a kaze najzgodnije bi bilo cela leva strana da moze samo da se ubaci..... e sada posto sam ja laik za MZ samo sam preneo.... on ne barata sa internetom i sl. a obecah da cu pomoci ...tj. da ce se ovde naci ako ima.... 064/9850540 deki,ako hoce neka mi se javi,pa da pogledam to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan ako te zeza 3 brzina javi se da ti objasnim kako da resis bez velikog ulaganja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 28, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo njegovog broja: Darko 064/8733767 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...