Boki P 48 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori su naprsli na mestu gde se kače ogledala, služe samo za ukras:) jer ih nosi vetar i loše su fiskirani, tj ne mogu da se fiksiraju(ogledala su ok). Motor je yamaha xt125x 2007, m8 navoj je u pitanju koji je čitav. Ako ima pomoći i majstora koji će me izaći povoljnije nego da kupujem nove u gevari(3 000 dindzi par) - super Ako ima neko retrovizore nove jeftinije nego u gevari - super Ako neko ima polovne - super Moze i samo levi Ako im nema pomoći ili je preveliko cimanje - poklanjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan daj neku veću sliku i to baš tih naprslih, da se vidi šta se može učiniti. (ako digneš ruke, evo ja se prvi javljam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan nemam ovde slike, sutra cu da fotkam, u garazi je spava:) Mada nema sta da se vidi na njima , izgledaju krajnje normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo ti uslikaj i došvrljaj crtu de je naprslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan OK mozda postavim i klip, lakse je, pa ako ne moze da se popravi, da se ne cimamo dzabe:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 18, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Moze ovde na poklon ja sad trenutno nema nista tako da je sve dobbrodoslo A i nije cim iz BG sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Može naravno. Čekam još par odgovora, ako nema pomoći, nadjemo se uskoro, taman probam 2t i svi zadovoljni ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 18, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde su prsli, gde sam obeležio crvenim tačkicama Kada bi mogli nečim da se fiksiraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da odneses kod majstora koji vari plastiku. Meni je jedan zavario glavu na stativu za fotoaparat koja je naprsla i sve ok. Posao od 5 min, pa nije hteo da naplati. Drugo, imas Bison lepak za plastiku. Kosta oko 300 din i rastvara plastiku koja se pritiskom (nekim stegicama u tvom slucaju) slepi posle 24 h. Probao sam na raznim plastikama i radi (pazi da ne preteras da ne zalepi i kuglu retrovizora). Ako te sve to mrzi i ako jedini vozis motor, odredi poziciju retrovizora koja ti odgovara i nakrljaj neki super lepak u naprsnuca tako da ostanu trajno fiksirani. Pa dok traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj ti to lepo skineš i doneseš. mnogo bre filozofije oko ničega. ostalo na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 19, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i dalje zainteresovan ako bude za bacanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i dalje zainteresovan ako bude za bacanje to ne sumnjam al sam ja za taj slučaj stao prvi u red , vidi gore napisan prvi riplaj :lol: samo što mislim da je ovo ipak lako popravljivo, što naravno zavisi od postavljača teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i dalje zainteresovan ako bude za bacanje to ne sumnjam al sam ja za taj slučaj stao prvi u red , vidi gore napisan prvi riplaj :lol: samo što mislim da je ovo ipak lako popravljivo, što naravno zavisi od postavljača teme Naravno prednost prvog javljanja:) Bice jos poklona ne brinite:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da odneses kod majstora koji vari plastiku. Meni je jedan zavario glavu na stativu za fotoaparat koja je naprsla i sve ok. Posao od 5 min, pa nije hteo da naplati. Drugo, imas Bison lepak za plastiku. Kosta oko 300 din i rastvara plastiku koja se pritiskom (nekim stegicama u tvom slucaju) slepi posle 24 h. Probao sam na raznim plastikama i radi (pazi da ne preteras da ne zalepi i kuglu retrovizora). Ako te sve to mrzi i ako jedini vozis motor, odredi poziciju retrovizora koja ti odgovara i nakrljaj neki super lepak u naprsnuca tako da ostanu trajno fiksirani. Pa dok traje. Hvala tebra, konkretne ideje Sto se mene tice nakrkao bih super lepak, ali mozda sledecem vlasniku nece odgovarati Potrazicu Bison, ako taj majstor nije iz bga:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi rece ortak, da su njemu zalepili u Glass servisu ali na kolima. Svejedno dok se ne vidi nista Javila su se resenja, javljam rasplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ostao ti ključ u kesi. šipke jesu krive , da popeglam? plastike su od padova popucale ali može da se sredi al treba malo grejanja prvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan ostao ti ključ u kesi. šipke jesu krive , da popeglam? plastike su od padova popucale ali može da se sredi al treba malo grejanja prvo. Peglaj ! Koji kljuc? nije valjda od motora? Uh hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan majok, viljuškasti , kad si skidao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan E super, posto mi se i od motora vukao po dzepovima Samo lagano, donecu ti i neke polomljene migavce koji rade i polomljenu rucicu kvacila ako ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...