peran 0 Napisano Januar 14, 2011 U prolazu, 5 postova Motocikl: suzuki gsxr 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Ljuba, iz Šapca sam, bajkeri me uglavnom znaju kao Peran Honda. Vozo sam nekoliko modela hondi, pa sam zbog toga i dobio taj nadimak, koji sam izgubio prošle godine kada sam kupio Suzuki Srad i nije mi zao Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ljubo. Dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Januar 17, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ljubane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miky 1 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: yamaha yzf-r6 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Honda!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...