safet su 155 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan tražim za mog naj naj druga jedan deo za golf4 variant(ili karavan) 1.9tdi 2001 godišta a deo se zove ovako a na slikama ćete videti i broj tog dela!! to je neka elektronika za centalnu bravu a paše od oktavije, polo , seat ili new beatle. prve tri oznake nemoraju biti iste jer je to oznaka vozila ali ostalo mora a pogetovo ono AA jer mu je to oznaka elektronike. STEUERGERAET ZENTRALVERRIEGELUNG VW 1C0962258AA hvala vam unapred :care: može i na email i na sms 064-243-1070 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan uu dobra cuvarkuca za usi,moz prodavati po forumu :lol: ,hehe evo ti broj pa nazovi ovu prodavnicu u NS -u 021823345 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 13, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Oglase u ruke i zovi, ima toga u Šapcu koliko hoćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam par ljudi u šapcu i skinuli me ladno verovatno je mala cifra da bi se zezali a i neće preko telefona jer su počeli puniti zabelu sa njima a probaču sutra novi sad da vidim!! ako imaju šaljem čuvarkuću na tindirbp adresu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 1. 2011. at 19:44, safetsu je napisao: zvao sam par ljudi u šapcu i skinuli me ladno verovatno je mala cifra da bi se zezali a i neće preko telefona jer su počeli puniti zabelu sa njima a probaču sutra novi sad da vidim!! ako imaju šaljem čuvarkuću na tindirbp adresu hahaha mozeeee!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop1 1 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Dobanovci Motocikl: Suzuki V-strom 650 k6 Prijavi odgovor kao problematičan Isti model koriste i ova kola 05/01-05/05 VW Bora Sedan 05/01-06/06 VW Golf IV Variant 05/01-07/05 VW Lupo 06/01-06/08 VW New Beetle 05/01-01/05 Skoda Octavia Sedan Kosta oko 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronin 82 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Ni na nebu ni na zemlji Motocikl: Kawasaki ZX6R 636 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na forumu VW CLUB SRBIJA, tamo mozes naci sve za vozila iz VW grupacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ima kod mileta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki zxr 5 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peugeot Satelis 125 ; Yamaha xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 1. 2011. at 19:44, safetsu je napisao: zvao sam par ljudi u šapcu i skinuli me ladno verovatno je mala cifra da bi se zezali a i neće preko telefona jer su počeli puniti zabelu sa njima a probaču sutra novi sad da vidim!! ako imaju šaljem čuvarkuću na tindirbp adresu Tvoj humor je jako bezobrazan i povedi malo racuna sta lupetas. Svi pljujete po sapcanima a 90% delova kupujete kod nas. Inace 4 moja dobra prijatelja drze otpade na kojima imaju po par rasturenih cetvorki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 24, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan gavro nemoj da se jedis,zvat cemo mirka pa na rucak u kafanu na cosku kod onog starog auta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...