kochaMatori 1108 Napisano Januar 13, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo mi dok te ne savlada san...nemoj da brigaš ...i nema potrebe da se zahvaljuješ, imamo u gradskoj zaista dobre prijatelje među lekarima ako zatreba a bogme i među sestricama....pa kad Goca ode na spavanje ti javni da ti dam malo više detalja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 13, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 13, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Druže, pa gde baš ti....i baš TA ona plava za dečake... Što brži i što prijatniji oporavak ti želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Januar 13, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan e ovakve PVC ko Tomine će da imamo al kad uđemo u EU. hebiga rano si pao....trebo si da pričekaš malo.... jedno 50-tak godina pa onda... za sada moš da dobiješ samo nešto u tranziciji....iz devojke u ženu...eventualno. drugo nemamo hebiga, kriza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže...ma samo da preguram ovu prvu noć, posle je sve lakše Dobri moj i preposteni Arakise, zao mi je sto ti se to desilo. Srecom, nije mnogo strasno. Za prijavu stete, slikanje, naplatu... ce ti objasniti neko ko to bolje zna od mene. A sa medicinske strane... Ovo za prvu noc si u pravu - posle ide nekako lakse. Ocekuj u sledeca dva do tri dana da imas upalu bukvalno svih misica, kao da si se penjao na planinu i to trceci. Sa velikim rancem. Punim tegova. Celo telo se iscima pri padu, bukvalno svaki misic bude pod upalom. Srecom, prodje brzo, ali mnogo smara. To sto su te zazidali u gips - to je ok, i treba da stoji gips onoliko koliko su ti rekli. Ono sto mozes da uradis da pomognes sebi je da cim prodje ona upala svih misica koje posedujes pocnes da vezbas. Sedenje ispred TV-a i kompa je neizbezno, jos ako krenese (sto iz dosade sto da utesis sebe jer ne mozes da izlazis) svaki cas nesto da glocnes... eto kilograma. (been there, done that) Da ne bi posle skidanja gipsa imao silan problem koji cini hipotrofija misica noge koja je bila u gipsu + visak kg = opterecenje za nogu kojoj ako sta ne treba tada je da nosi slaninu i cvarke Procunjaj malo po netu i nadji protokole za rehabilitaciju kod takvih povreda, i kreni odmah sa vezbama koje mozes (i treba) da radis dok si jos u gipsu! Pripremi spisak vezbi (uglavnom ih prave po nedeljama od skidanja gipsa) koje ces raditi kad ti skinu gips. Cim ti skinu gips! Nemoj da cekas da stignes preko silnih nalaza i uputa do fizioterapeuta, jer procedura traje. (moje iskustvo sa propisane 2 nedelje gipsa - meniskus šine) Detaljnije cemo o rehabilitacionim vezbama nastaviti privatnim porukama, za ovo sam smatrala da je opste primenljivo i korisno. Brzo ozdravljenje i povratak na dve noge i na dva tocka zelim! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 14, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugar'ce, još ćemo se dopisivati, vidim ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 14, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan E jbg...cika Rajko, znam da te sada boli ali brzo nam se oporavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 14, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Чика Аракисе, велики поздрав и брз опоравак.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 14, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Rajko care..jebemu sandale.. Da nam ozdravis brzo.. pa da mandzamo ratluk i cackamo zice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Matori , pitala jedna cica za tebe ako bi da je provozas jedan krug oko slavije ? Izdasna u svakom smislu ! P.S. Jbg ...ako je moralo , bolje sada nego u junu . Drz' se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nemz` da pobegnes od nevida pa to ti je. A nisu samo nevidi nego su i bezobrazni. Cesto ih pogledam u oci i vidim im mrznju na licu, nizbogcega. Ne znam kakav je bio taj tvoj? Verovatno sav u cudu i preplasen, kao. UH !! Ziv nam bio i brzo se oporavio !! ps.Pazi da Goca ne vidi one slike pa da dobijes gips i po drugoj dijagonali! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Januar 14, 2011 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Čika Rajko , komovica leči sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Arakise koje te je vozilo udarilo(koji auto), koliko je star uzrocnik nesrece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 972 Napisano Januar 14, 2011 Ol' dirty bastard, 615 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim kolega! Jbg,sto kaze komsija bolje sad nego u junu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Januar 14, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan uff, baš smor... srećom, možete sebi da dajete privatne 24/7 elektro terapije i da vam kosti zarastu brže..ipak ste struja majstor! za 2 nedelje već ste na konju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 14, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Rajko, zelim ti brz oporavak i nemoj da se mnogo nerviras, kazu da ce za nedelju dana temperature opet u minus i lose vreme, tako da nista ne propustas! Vazno da je nova flip up kaciga odradila svoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Januar 14, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan E, moj matori, gde ovo da ti se desi? Kao i ostali, želim ti brz oporavak. Pošto sam i ja blizu, ako treba nešto , zovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan :'( љубим да брзо прође Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Januar 14, 2011 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uhh bas si lose prosao sa padom skoro u mestu. Zelim ti brz i sto bezbolniji oporavak. A ovo sa vezbama sto ti je napisala Njegova klinceza shvati ozbiljno, neces verovati koliko brzo atrofiraju misici, a posle se dosta tesko vracaju u prvobitno stanje (sa puuuno vezbe). Zato pocni sa nekim vezbama cim budes mogao, sto pre. Sta si imao od opreme, jel ti motor pao na nogu ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 14, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Само храбро и све прође и дође на своје! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Januar 14, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Cika Tesla... ovaj Arakise... svako dobro i brzo ce da prodju tih par nedelja... a do tada... pa jebem mu misa bar da se instalira lemilica ne treba puno mesta a ni muke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cika Arakis,uz tebe smo,ne daj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 14, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Eee Rajko! Vidim da si nasmejan na slikama, bitno je da budeš vedrog duha. I da nam što pre na noge lagane da staneš. Ja kad sam ležao skrljan 4,5 meseca sam oslabio 10 kg ! Bojao sam da se ne ugojim pa sam odbijao skoro svu masnu hranu al sam ono malo hrane što sam uzimao sve je bilo orijentisano ka kalcijumu.. I puno tečnosti pij (vode, supice poneko pivce) zbog protoka materija kroz organizam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...