Alekre 13049 Napisano April 10, 2018 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd, na TDM900 su lepo izmestili akumulator ali tutnuli prelivnu posudu za rasladnu tecnost ispod rezervoara :O 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano April 10, 2018 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Alekre said: Ajd, na TDM900 su lepo izmestili akumulator ali tutnuli prelivnu posudu za rasladnu tecnost ispod rezervoara :O Zato su na 850 izgleda ceo motor sklapali oko akumulatora. Kad sam pre 10-tak godina krenuo da ga menjam na TDM 850, zovem ortaka koji ga duugo vozio i kaze mi da mu je lakse iscupati agregat ili skinuti zadnji amortizer pa onda menjati bateriju. Naopak motor. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano April 10, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ja pokazujem kolegi masinu, tek prodje bliznakinja Jel neko od vas prosao pored SIV-a okolo 4 - pola 5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 10, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja pokazujem kolegi masinu, tek prodje bliznakinja Jel neko od vas prosao pored SIV-a okolo 4 - pola 5? Moguce Marko, ja sam u Sapcu Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 10, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam, moj u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano April 10, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Onda neko ko nije na forumu izgleda Ista, srebrna, koferi sa strane...ma preslikana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano April 11, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Jel tesko da se zamene rucice za kvacilo i kocnicu? Porucih druge sa alija, posto mi je ova leva iskrivljena unapred od kad sam uzeo motor pa rekoh da ih zamenim... komplikovano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 12, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam i ja video jednog sivog kod autokomande sa bocnim koferima i crnim top case-om, ne stigoh da ga slikam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano April 12, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, srebrni a ne sivi a drugo, to sam najverovatnije bio ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 12, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, srebrni a ne sivi a drugo, to sam najverovatnije bio ja Pre svega ovo nije malinjak vec kupinjak Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano April 12, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan daaa...gde se toga seti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 12, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre se kuckam sa [mention=2860]mrxfon[/mention] pa aj i ovde da prosledim ukoliko nekome treba Na ovom linku ima opcija da oba porta budu 2.1A ili da jedan bude 1A a drugi 2.1A, bitna stvar jer starije generacije navigacija ne smeju da se pune jacom strujom od 1A. https://m.aliexpress.com/item/32756332405.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32756332405&productSubject=Dual-Usb-Car-Charger-Socket-5V-2-1A-4-2A-Waterproof-Motorcycle-Vehicle-Auto-Car-Power Varijanta sa voltmetrom https://m.aliexpress.com/item/32808007730.html?pid=808_0000_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32808007730 Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8311 Napisano April 12, 2018 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se buši plastika . Ja imam onu ladičicu sa leve strane koja ima fabričku utičnicu ali recimo telefon moraš da tutneš unutra ako nečeš da ti se natežu vratanca non stop usled koriščenja iste. Napravio sam "mostić" izmedju ručki i tu može da stane sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 12, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se buši plastika . Ja imam onu ladičicu sa leve strane koja ima fabričku utičnicu ali recimo telefon moraš da tutneš unutra ako nečeš da ti se natežu vratanca non stop usled koriščenja iste. Napravio sam "mostić" izmedju ručki i tu može da stane sve Da moze i tako, napravi se T bar koji se srafi na centralni sraf vrata i trouglova...Al ovo je ipak korisni upgrade i nece nikome smetati sto je plastika probusena.Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8311 Napisano April 12, 2018 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ево овако код менеПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 13, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je stavljao neko Givi plocu i kofer na Gen1? Pretpostavljam da mi treba neka ploca koja se montira na mesto predvidjeno za kofer, a zatim na tu plocu se postavlja Givi ploca na koju se kaci kofer. E sad, problem je sto nemam tu plocu, niti znam gde mogu da kupim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8311 Napisano April 13, 2018 Solo Rider, 3189 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je po ploča na pločiПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano April 13, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, mrxfon said: Da li je stavljao neko Givi plocu i kofer na Gen1? Pretpostavljam da mi treba neka ploca koja se montira na mesto predvidjeno za kofer, a zatim na tu plocu se postavlja Givi ploca na koju se kaci kofer. E sad, problem je sto nemam tu plocu, niti znam gde mogu da kupim? Al ovo izgleda novo, ne nosac koji je ocigledno nov nego unutrasnjost masine Ja imam isti nosac pa cu da slikam, nisam ni obracao paznju kakav nosac za nosac imam tj. kako je pricvrscen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti ovo: https://www.kupujemprodajem.com/Nosac-zadnjeg-kofera-Yamaha-FJR1300-59402346-oglas.htm?filter_id=110419535 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano April 14, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, shommy lee said: E bas ovakav je kod mene...da ne kacim istu sliku nego sta rekoste, jel se tesko menjaju rucice kvacila i kocnice? Jel to samo onaj jedan sraf ili ima nesto jos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Po jedan šraf, ne možeš omašiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 14, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja skidao originalni nosac. Videcu da napravim plocu koja ce biti kao adapter izmedju nosaca i Givi ploce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 14, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Od aluminijuma 4-5mm napravite " reducir " ploču i rešite stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano April 15, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, shommy lee said: Po jedan šraf, ne možeš omašiti To sam hteo da cujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...