mrmiki 431 Napisano Septembar 13, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Sobzirom da vecina ima problem sa kuvanjem, a mali broj nema, ovako sa strane kad citam dolazim do zakljucka da je ipak problem do jaja ne do motora 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam imao VFR800, svi su me upozoravali kako taj motor nešto ekstremno mnogo greje jajca, ali ja to uopšte nisam primećivao na tom motoru, dok sam ga vozio. Kod FJR-a je to grejanje već mnogo izraženije. FJR ima ogroman hladnjak napred i zato on svu toplotu, koja se "skida" sa hladnjaka u vožnji, šalje preko mašine i rezervoara na vozača. "Kuvana jajca" su posledica tog vrelog rezervoara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16481 Napisano Septembar 13, 2020 Integrisan, 4934 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba umesto tank pada staviti neki jajobran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7653 Napisano Septembar 13, 2020 Solo Rider, 3074 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Vuna je odličan izolator Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Septembar 15, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Бацити поглед на овај сајтић, баш је био вредан овај чика 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Octobar 14, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Resen problem sa vibracijama pri kocenju prednjom kocnicom. Naime problem je bio ipak u diskovima, promenio gume, ispravio felnu, kontrolisao pravost diskova, balansirao vise puta i na kraju je od diskova. Razlikuje se debljina po obinu.Vratio sam Michelin gumu napred i stavio nove deskove i plocice. Sad mi ostalo ispravljanje zadnje felne jer i ona je malo povukla. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 22, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Сретох колегу около Авале, а ФЈР сребрн, па леп, леп скоро као мој Чији је? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 22, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Него, заборавих, стигоше ми са алија неки тегићи. Били џабе а лепи. Ја тренутно имам неке малечке и не изгледају лепо. Сад мене занима, колико ти тегићи треба и могу да буду тешки? Да ли ће, ако су тежи, да помогну у отклањању вибрација? Ови нови су шупљикави изнутра, могу и да их отежам додатно...да ли је могуће претерати са тежином? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Octobar 22, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pis"o ja 2014-te... Kozmetika bez mase je upravo To, kozmetika... Ima i fora koliko je dugacak sraf gde gumica iznutra "hvata" guvernal... Neki tegovi se drze na kraju a neki zahtevaju dugacak sraf i cauru pa guma koja se siri da dublje bude. Mora se eksperimentisati! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam pozamašne tegiće na kormanu i jedino sam tako mogao da ublažim vibracije i vobling kormana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Octobar 22, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @WlayCo, imam negde po 350gr tegove, pravio sam ih za z750... Mogu ti poslati za probu (da vidis ima li ucinka) pa napravi kod strugara ako odgovara.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 22, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Занимљив текст и као што си рекао на крају, мора да се експериментише (то сам и њој рекао...). Него, ови који су сад стигли су шупљи и таман могу да их тестирам и додајем подлошке као оптерећење, па ћемо да видимо. Ако не досегнем ту тежину а и даље имам проблем, јављам се! Хвала унапред! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Octobar 22, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U te suplje nalij olovo, rastopis u nekoj staroj dzezvi, moze i na ringli... Stavis po sredini sraf koji namazes grafitnom mascu (da ostane rupa za sraf) pa ga po hladjenju polako "iscukas" napolje... P.S. Ako su kao ovi sa slike ili slicni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 22, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan A може и тако да, сличне су...Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Octobar 22, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taman! Napunis olovom, dobice na masi dosta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, WlayCo je napisao: A може и тако да, сличне су... Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Pazi samo da ne preteraš sa težinom pa da ti se ne izvali tegić iz kormana. Sa slike vidim da ne ulaze baš duboko u korman, a za isti se samo tom gumom drže, koja se raširi kad se stegne šraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Octobar 22, 2020 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Тренутно, обе су тешке око 170-180гр. ако је веровати вагици у кухињи...са све шрафовима наравно...Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Octobar 22, 2020 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tegic bez po kile nije tegic 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 22, 2020 (promenjeno) Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kako vi napravite te tegice? U sta ih uvrnete? Vidim prodaju i rucke sa tim vec tegicima, ja moj kupih bez tegica, i dalje ih nemam a wobling imam. Iznutra je supalj volan. U sta se uvrnu? Moram i rucke da menjam onda? nadjoh sad neki tutorial na yt, al i dalje ne znam da li da menjam i rucke, jer ove nisu suplje sa strane, neke lowcost su bile Promenio Octobar 22, 2020 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Octobar 22, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan To ti je uglavnom ovako, kao na slici. I kako zatezes sraf, on stiska i širi ovu gumu i to onda stoji u kormanu i ne mrda IMAGES.APP.GOO.GL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 22, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaa, nadam se da ce nestati wobling kad ih namontiram. Al dogodine, sutra skidam aku, i zzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Octobar 22, 2020 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jos bolje preko konusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Octobar 23, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo tegova na par mojih motora, obicno su oko 400gr i od prohroma. 20 eura mi strugar naplacuje, rad i materijal njegov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 23, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Cimacu te kad mi bude trebalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21609 Napisano Octobar 23, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema, ukoliko je covek u poslu ceka se par dana.. Dosta nas kod njega radi, obicno kopije ovih tegova, kucajte u google... HVMP Stainless Bar End Weights P.S. Ove sam zadnje za suzanu radio, po 297gr (trazio po 300 )... Gvozdje farbano u crno pa mat lak, uneo sam spolja pa su zamaglili trenutno Nisam hteo sjajno, crn je guvernal. Plastifikacija je takodje nesto jeftino, ima dosta boja, izadje oko 250/300 din za par tegova ali se ceka 5 dana... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...