BaneVuk58 8404 Napisano April 16, 2018 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav FJR-istima sa jučerašnje vožnje do Divčibara 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano April 16, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo , lepo... i mi smo se malo prosetali do sela... poranili, zoru prevarili... preko Avale nigde nikog oko 7 ujutru, Mladenovac, Palanka pa Cerovac... Stigli a ni sunce nije posteno izaslo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano April 17, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Evo Service Manual-a na koji sam naisao, a nista detaljnije od ovoga necete naci...garantovano! Drugo, ako vam je potrebno (a meni jeste) nadjoh i ovaj sraf pa ako zatreba, da imate... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 17, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano April 17, 2018 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigle "koske" za podizanje Yamahice. Čitavih 8 mm razlika u rupama. Tojest razmak je manji. Digla se u repu oko 5 cm, na sredini oko 2 cm. Zadnji točak ovlaš dodiruje zemlju kad je na centralnom. Koliko se sećam bio je oko 5-6 u vazduhu ranije. Ne znam dali je psihološki ali mislim da se oseti razlikПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano April 17, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigle "koske" za podizanje Yamahice. Čitavih 8 mm razlika u rupama. Tojest razmak je manji. Digla se u repu oko 5 cm, na sredini oko 2 cm. Zadnji točak ovlaš dodiruje zemlju kad je na centralnom. Koliko se sećam bio je oko 5-6 u vazduhu ranije. Ne znam dali je psihološki ali mislim da se oseti razlikПослато са LG-H870 уз помоћ ТапатокаVideo sam skoro na E Bay-u, to sluzi za sta? Spusta-podize sediste, perfomanse bolje u voznji? Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano April 17, 2018 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Generalno smanjuje razmak ozmedju osovina i navodno bi trebao da bude agilniji.Takodje u mom slučaju malo je višlji. Mislim kad budem nabuđio i one dodake za moje sedište neće mi noge biti onoliko savijene u kolenu kad stojim na semaforu npr. Gledaj 35€ na ebay-u. U Louisu je 90€. Ali generalno da je 10-12 mm skračenje možda bi bilo još bolje ali bi se izgubila fukcija centralnom štendera, što u mom slučaju nije toliko bitno jer meni ionako stoji na kolicima zbog manipulisanja po garaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano April 17, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan A i vas je skoro uvek dvoje na motoru pa verujem da ce i udobnost biti bolja, zar ne? Nece da legne toliko sa oba putnika i prtljagom... Doduse, vas dvoje i stvari mu otprilike dodjete koliko i ja sam tako da pretpostavljam da bi i meni dobrodosli ovi podizaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano April 17, 2018 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nas dvoje 210 kg ............. jadan motor zato ne osećamo bočne vetrove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano April 17, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nas dvoje 210 kg ............. jadan motor zato ne osećamo bočne vetrove Mislim da je standardna tezina za par na FJR U nasem slucaju je oko 190kg Al posto je svadba na pomolu, blago opadamo Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano April 17, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan "Zapevajmo braco mila ovu pesmu svi..." \o/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano April 17, 2018 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nešto sam se razmarijao. Skinuo "lopatu" ..... malo da se vidi Angel GT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano April 19, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je tacno ali definitivno je zanimljivo... FJR 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano April 23, 2018 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Malo da podignemo temu . Sremski Karlovci (juće). 231 km u krug, žena i ja (210 kg) peglanje po autoputu + vožnja po lokalu 5,4/100km. Moraću od majstora , nešto nije uredu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 23, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zastopan ti benz filter, nedovoljan protok goriva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano April 23, 2018 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Savan je napisao: Zastopan ti benz filter, nedovoljan protok goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano April 23, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i meni paketic... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano April 24, 2018 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, BaneVuk58 said: Malo da podignemo temu . Sremski Karlovci (juće). 231 km u krug, žena i ja (210 kg) peglanje po autoputu + vožnja po lokalu 5,4/100km. Moraću od majstora , nešto nije uredu Pre cu ja morati do majstora. Za vikend je FJR glumio (FJ)R-a na Fruskoj, Vencu, Miseluku. Posle dugo vremena sam bio sam na motoru i bez drustva, pa sam ga malo gnjecio. Presao 230 km i prosek 6,5/100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano April 24, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre cu ja morati do majstora. Za vikend je FJR glumio (FJ)R-a na Fruskoj, Vencu, Miseluku. Posle dugo vremena sam bio sam na motoru i bez drustva, pa sam ga malo gnjecio. Presao 230 km i prosek 6,5/100.6.5L je i kod mene kad idem u voznju sa@mrxfon odnosno kad se lomi po krivinama na visim obrtajima u 3 i 4 brzini. A kad se kruzira do 120kmh onda mi je potrosnja 5.5LSent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano April 24, 2018 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan I mi bili u nedelju na Fruškoj.Stali malo na putu do Berkovca. Slikao je sivu FRJ-ku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 24, 2018 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Throttle Addict said: 6.5L je i kod mene kad idem u voznju sa@mrxfon odnosno kad se lomi po krivinama na visim obrtajima u 3 i 4 brzini. A kad se kruzira do 120kmh onda mi je potrosnja 5.5L Sent from my SM-J530F using Tapatalk Ista situacija i kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano April 24, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, BaneVuk58 said: I mi bili u nedelju na Fruškoj.Stali malo na putu do Berkovca. Slikao je sivu FRJ-ku. Mislis srebrnu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano April 24, 2018 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Силвер....да. Ти ли си био Влајко??Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano April 24, 2018 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, BaneVuk58 said: I mi bili u nedelju na Fruškoj.Stali malo na putu do Berkovca. Slikao je sivu FRJ-ku. Eee pa mogli smo se upoznati. Ja sam srebrni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano April 24, 2018 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам зато направио налепнице за кацигу или мотор зарад препознавања кад неко налети. Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...