bracabgd 882 Napisano Jun 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih ici u Rim krajem jula,dali neko zna neku zanimljivu radnju u vecnom gradu? Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban276 0 Napisano Jul 11, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel bio neko skoro za vićencu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jul 13, 2012 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan jel bio neko skoro za vićencu ? ja jesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban276 0 Napisano Jul 15, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel bio neko skoro za vićencu ? ja jesam kakvo je stanje sa cenama , jel bilo nesto zanimljivo ? planiram avgusta da odem po neko parče opreme . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Octobar 11, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Izletela mi je super kombinacija, brat ide na utakmicu Inter - Partizan i idu samo on i kum kolima. Ja cu se privaliti da bih otisao u Dainese outlet i da pazarim sebi i zeni nesto Pikiram neku koznu jaknu. Kada sam bio prosli put ispao sam debil pa nisam uzeo. Sada imam sansu da ispravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 12, 2012 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Izletela mi je super kombinacija, brat ide na utakmicu Inter - Partizan i idu samo on i kum kolima. Ja cu se privaliti da bih otisao u Dainese outlet i da pazarim sebi i zeni nesto Pikiram neku koznu jaknu. Kada sam bio prosli put ispao sam debil pa nisam uzeo. Sada imam sansu da ispravim Kako ti se zove burazer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Maj 9, 2013 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Može li u tim outletima da se nešto poruči pa da pošalju ili samo varijanta na ruke, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prof 3 Napisano Maj 11, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: Ducati Multistrada 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice povracaja poreza, u Italiji morate u jednoj radnji, tj., na jednom racunu da imate iznos od najmanje 150 i neki €, ne mogu da se setim sada tacno koliko, ali ne vise od 155€, to svakako u prodavnici znaju i treba da popunite formular za povracaj poreza. Ako prodavnica saradjuje sa kompanijom Global Blue, to je najlaksi nacin, ali oni uzimaju neki procenat, pa se ne vrsi kompletan povracaj poreza, ali je opet dobro. Procedura je laka, morate na granici gde izlazite iz EU da overite taj racun, moze se desiti i da vam traze da pokazete robu i povracaj poreza mozete da uradite u Beogradu u Raiffeisen banci (ne u svim poslovnicama), okrenete telefonom i reci ce vam gde. Ja sam naplatio u njihovoj banci na Novom Beogradu. Takodje sam par puta naplacivao i na samoj granici SLO-HR. Drugi nacin je da popunite zvanicni tax free formular, koji nije preko Global Blue i da ga overite na granici, ali u tom slucaju morate da se vratite u prodavnicu da bi ste naplatili i onda dobijate kompletan povracaj poreza. Nadam se da sam pomogao Sent from my iPad using Tapatalk HD 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Maj 11, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni si dosta pomogao jer ja planiram da posetim LJUbljanu i skoknem do Italije po opremu i nameravam da uradim povrat poreza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prof 3 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 16 postova Motocikl: Ducati Multistrada 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes kupovao robu u Sloveniji, manji je iznos po racunu nego u Italiji. Svaka zemlja u EU se razlikuje. Sent from my iPad using Tapatalk HD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Maj 14, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za to, hvala za info. Išao bih prvo u TC motoshop pa do Italije na dan dva i kad uporedim cene kupujem u povratku gde sam šta video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Novembar 18, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kakve su cene guma u Italiji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Novembar 18, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa tesko da mogu da budu vece nego ovde. Ovde je sve skuplje nego preko. Pogledaj na netu malo, ima sigurno cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Novembar 19, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kakve su cene guma u Italiji ? Koliko sam primetio, a nisam se mnogo udubljivao, u Italiji su nove moto gume nesto skuplje nego u Srbiji. Najbolje proveri sam: link 1 link 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Novembar 20, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da su gume ustvari najjeftinije u Sloveniji. To sam čuo od nekoliko kolega, nisam proveravao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Novembar 20, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da su gume ustvari najjeftinije u Sloveniji. To sam čuo od nekoliko kolega, nisam proveravao... Izgleda da je tako, trenutno pokusavam da organizujem dobacivanje guma iz Slovenije. Nasao sam za sad ove dve radnje: http://www.jenko.si/moto-gume.php http://www.vulkanizerstvo-furlan.si/srb/moto-gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tekija 2 Napisano April 21, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Psto na odmor idem verovatno u italoju a pre dve godine sam cuo da u blizini fabrika gde istu opremu prave postoje soppovi gde je ista 50 % jeftinija nego u drugim prodavnicama. da li neko zna nesto o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Maj 11, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Alpinestars Outlet znam da je jeftiniji 50% ali ja kad sam bio nisam nasao broj. Prodavac mi tad rece zovi pre nego sto bi dolazio da spremimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Octobar 11, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan FUORI & STRADA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Octobar 12, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan FUORI & STRADA Sta je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 27, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da su gume ustvari najjeftinije u Sloveniji. To sam čuo od nekoliko kolega, nisam proveravao... Izgleda da je tako, trenutno pokusavam da organizujem dobacivanje guma iz Slovenije. Nasao sam za sad ove dve radnje: http://www.jenko.si/moto-gume.php http://www.vulkanize...i/srb/moto-gume Kad smo već kod kupovine guma u SLO, interesuje me jedna stvar: Na sajtu ovog Furlana su istaknute tri cene. Ok, prve dve su mi jasne ali mi nije jasna treća, cena posle povraćaja PDV-a. Jel procedura ista kao i kod bilo koje kupovine preko, platiš PDV pa posle na granici overavaš i onda jednom kad se vratiš pokupiš taj novac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 27, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako bi trebalo, ali posaljes E-mail prodavcu pa pitas za tacnu informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 27, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala na sugestiji ali znam da je dosta ljudi sa ovog foruma kupovalo gume tamo pa sam hteo da čujem njihovo iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky78 25 Napisano Januar 8, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Portorož, Slovenija Motocikl: Honda CBF 600 Sa Prijavi odgovor kao problematičan Evo pošto sam iz Slovenije da vam dam koju sugestiju za gume... www.superguma.si ...inače je to firma Bartog ali oni su distributer za veči dio slovenije inače je tu i Špan ili b&f pneumatic centar. Sam sam i radio na Bartogu i prodavali smo gume u Italiju tako da talijani kupuju gume u Sloveniji ;-) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam u Riminiju jel ima li neka radnja tamo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...