dragan1 21 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan pocelo mi je ulje pustati negde kod magneta na drag staru 650 i to gde zice izlaze iz njega da li je moguce da je dihtung popustio usled zime jer letos to nisam vidjao. da li treba da menjam ceo dihtung ili samo tu gumu gde izlaze zice i recite mi gde mogu da se uzmu kvalitetniji dihtunzi....probacu za koji dan da okacim slike hvala na odgovoru gde je broj 3 tu iznad pusta ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan nadjoh da pusta na gumi koja se nalazi iznad magneta tj kucistu magneta iz kog izlaze nekih par zica i idu dalje a ulje je zelene boje :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 13, 2011 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je kolicina ulja u agregatu? (Da nisi sipao previse?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je kolicina ulja u agregatu? (Da nisi sipao previse?) ne nije sipano nego pusta da gumi koja se nalazi na magnetu odakle ide par zica dalje ka zadnjem deli motora ima 4 ili 5 zica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ispusti ulje, skini deklu obrisi i odmasti taj deo, namazi silikonom i vrati nazad, ostavi da se osusi preko noci i onda sipaj ulje i teraj, nemoj zaliti silikon kada to radis, visak ce svakako da izadje...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Januar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Curi ti na mestu gde se nalazi gumeni uvodnik za kablove od alternatora i kabl od pick-up-a, najverovatnije je ta guma izgubila svoja elastična svojstva vremenom i više ne zaptiva dobro. Moraš da skineš taj poklopac alternatora (dekl) i da dobro namažeš onim crvenim silikonom - diht masom nalegajuću površinu poklopca, kao i gumu i mesta gde izlaze kablovi. Da nebi ulje iscurelo, nagni motor na suprotnu stranu bar pod 45 stepeni ili ispusti ulje pa ga posle vrati u motor kad završiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi nego imali da se kupi da gumica ili da je mazem silikonom kazes crveni bem ga imali to po radnjama svedno treba da ga teram na servis pa cu to da uradim kad ga oteram taman ce izmenjati sve hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Januar 16, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za tu gumu, možda ima u servisu? Ako imaju i originalnu zaptivku - dihtung još bolje, onda je sve original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan videcu u luisu ili isto preko u nekom servisu da li imaju jer ovi kod nas ,ko da gledam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ta gumica ne bi trebalo da ide posebno,nego je sve iz jednog dela s zicama. za pocetak kupi novi dihtung,pre skidanja dekle da imas nov da postavis,i da si miran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ima li gde kod nas da se uzme to sve i reci kako zamenuti tu gumu gde su zice one su ulivene koliko ja vidim i da li se menjaju i zice sa gumom a sto se tice dihtunga dekla nebih ga dirao jer je ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan ja jos nisam video da je nekome ta guma toliko otisla da bi je trebalo menjati.pogotovo sto ti je motor 2006. inace se ona ne moze menjati posebno.kroz nju prolaze zice od namotaja i pick-up-a. uzrok zbog cega curi ulje se moze znati tek kada se skine dekla. dihtung ti je sada dobar,ali ces morati skinuti deklu,i tada postoji mogucnost da se on pocepa. zbog toga sam rekao da bi trebao prvo nabaviti taj dihtung,i onda ne razmisljas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jest vala sto bi radio 2 posla kad nemoram...moze se uraditi sve od jednom danas sam ga vozio posle 3 sata proverio i nepusta,da se od hladnoce nije skupila pa popustila....sutracu ponovo proveriti pa cu probati slikati ali hvalati za odgovor u svakom slucaju :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Arakis ne vidim potrebu da pises potpuno isto ono sto sam i ja rekao coveku???? Ti si admin pa moras to da potvrdis ili sta?? Ili ti kao admin sve znas pa ti se slepo veruje??? Za tvoju informaciju admine taj crveni silikon koji spominjes imas i u crnoj boji......mada najbolje je da proveris jel ko zna mozda to nije tacno???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Januar 17, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno isto? Ili ipak slično ali dosta dopunjeno? Mislim da je bolje da kolega forumaš dobije informacije koje slično rešavaju njegov problem, znači da je postupak rešavanja ispravan. Ovakve probleme rešavam vrlo često, svaki put kad je neophodno zameniti namotaje statora alternatora Džigorius, pusti ovakva prepucavanja i prozivanja, svima je želja da se pomogne kolegi, za to forum i služi, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Istina, ali onda valjda dopunis prethodnika sa citatom....sve je OK ali ne vidim potrebu da se pisu iste stvari 6 puta kao sto se desava u vise tema...ovako tema bude kraca i preglednija, msm. to je savet da odgovor bude kvalitetniji.... pozzz:)))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Januar 17, 2011 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, trebalo je da citiram tvoj post Ok, no hard feelings, idemo dalje i pomažemo drugarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam sta sad do kraja crveni crni sjebaste mi glavu....a danas curi opet :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve jedno da li je crveni ili crni, crni se manje vidi.....uradi kako ti je objasnjeno i gasss to sam mozes uraditi sa pola sata..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Februar 6, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jos jedno mesto gde pusta nayamahi jel neko zna zasta ovo sluzi narode i sta se nalazi iza ovoga da li ima dihtung ili kraj sveta :neznam: :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan kazu da je ovo neki swich za neutral otisla je gumica iza u najboljem slucaju u najgorem treba sve menjati 160 evra u rodicu jesu li oni normalni imali nekog da donosi delove iz inostranstva ako moze broj da mi ostavvite hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nara 9 Napisano Octobar 27, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan probaj da nadjes taj dio na ebayu... sigurno je dosta jeftiniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...