svetac 527 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan generalno sam glup i ne nalazim na netu! ubio sam se tragajuci i guglajuci! sad ako bih pozeleo da bude na nama znanom jeziku engleskom onda bi verujem puno trazio! u svakom slucaju hvala unapred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan dajte neku ideju makar!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tražio sam sigurno jedno pola sata i nisam našao Ko nađe, ima piće od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan hvala,sada mi je lakse! nisam bas toliko glup! nije da se tesim da si i ti,ali placam i ja pice! oduvek sam voleo biti jedinstven ali sam ga sada preterao,navodno negde u pancevu ima jos jedan ovakav motor! strasno,ali se meni i dalje dopada!! racunam na siri auditorijum,pomoc!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan niko? nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 12, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imam neke podatke u jednoj knjizi gde su i razni drugi modeli.Reci sta te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam neke podatke u jednoj knjizi gde su i razni drugi modeli.Reci sta te zanima. hmm,zanima me sve! posto bih je voleo ostaviti sebi! pa ako zatreba nesto oko nje da se ne mlatim okolo! dobio sam ja sa njom uputstvo za rukovanje,ali to je bas uopsteno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a haynes-ov twist and go scooters service manual? ima tamo o tvojoj zverki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 13, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan a haynes-ov twist and go scooters service manual? ima tamo o tvojoj zverki E pa to imam ja. Gledajuci malo neke detalje,dosao sam do zakljucka da je masina potpuno identicna kao i na modelu SH125.Pa ako si uspeo da nadjes neke podatke vezane za taj model,mozes slobodno da ih koristis i za tvoj skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 13, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan a haynes-ov twist and go scooters service manual? ima tamo o tvojoj zverki Gujo, imaš to u PDF-u?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ajd turi ga na net ili reci gde ga ima,pa ce jager to na brzaka da skine! jer sam ja na drzavnim mrezama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa iz-torrentaj to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima nešto na rapidšeru, saće vidim edit: scooter jeste, haynes, hmmm verovatno jeste al nije ono pravo http://rapidshare.com/files/30670403/Haynes_-_The_scooter_book.rar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan skinuo sam,pogledao! to je nesto uopsteno i podeljeno po kategorijama! i dalje tragam za servisnim uputstvom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da veruje,nabo sam motor o kome niko nista nezna?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan paaaa... onaj koji zna, to prodaje, jbg. nešto ovako npr http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150463343430 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 20 jevara za nešto što MORA negde da postoji u PDF-u? Auh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ima tamo nahvatao sam nesto za dosta motora od te firme ali 15GB! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Daj link na PP i dobijaš sutra skinuto na flash na kućnu adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Januar 21, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan jesi gledao ovaj ? http://campaigns.hondampe.com.au/Motorcycles/manuals/AT125.150-125.150.ES.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan zuna,hvala ti u svakom slucaju makar nesto! ovu knjizicu sam dobio sa motorom ali je na francuskokm,italijanskom i nemackom! tako da je ova tvoja upotrebljivija u odnosu na moju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...