stevo 58 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne trosi ulje ,niti mnogo trosi benzin. mozda su tube emulzione krenule polako, da li ce [omoci spustanje ignica u siberima. i koliko da ih spustim , dal neko zna.? i gdje bih mogao da narucim tube jer cu ih sigurno mjenjati nekad. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su iste tube i za ST. Vlajko ih je nedavno menjao, pošalji mu PP, sigurno će ti pomoći oko nabavke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 8, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a,da stavis druge filtere za vazduh za pocetak,odvrnes po pola kruga vazduh na karbovima,i probas da smanjis nivo goriva u loncicima i igle.. nemojte se odmah za tube da se hvatate,nije sve tako crno, 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan bokilicu pobacu prvo to hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crnogorac91 0 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-DOBANOVCI Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nove tube,ja sam ih kupio nove i ostale mi a tdm prodao 0637374116 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan baci pogled i na igle kakve su, ako tube ne valjaju verovatno ni igle nisu dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Januar 11, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A te tube, to su u stvari glavne dizne u karburatoru ili nesto drugo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je bio isti problem. Isti simptomi. Taj crni dim je, barem kod mene bilo, zbog puno garezi u srednjem loncu(15god). Kako sam resio problem: Skinuo srednji lonac. Odmah mi je potrosnja pala za 0.5L, a dim nestao na vecim obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan A te tube, to su u stvari glavne dizne u karburatoru ili nesto drugo ? kroz te tube ide igle šibera i pošto sve te yamahe imaju dosta sitnih vibracija tube i igle se međusobno dodiruju i vremenom troše tako da na kraju daju veću količinu goriva nego što je to potrebno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Januar 13, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A to je znaci ono sto englezi zovu needle jet ili u bukvalnom prevodu dizna igle (misli se na iglu sibera). Ako ta igla ima proreze za spustanje/podizanje, moglo bi se probati sa spustanjem igle za jedan prorez (tj da se osigurac ubaci jedan prorez vislje). Ili ako nema proreza, a ima sajbna ispod, zamenom te sajbne za tanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Januar 18, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Stevo nemoze da primi poruku kaze server a link mi se ne stavlja, ima na jednom forumu neki crnogorac prodaje tube ali ne bi da stavljam link , ocisti sanduce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 29, 2011 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan promjenjen filter i svijecice , dima vise nema ali motor malo slabije prima gas .da kazem fluidnije , kao da sad ima vise zraka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na ST crni dim je bio posledica pocepanih vakum membrana.Slabije je vukao i kao da je imao knedlu na momente. Nove membrane + naštelovan karb i sad ne smem da zavrćem pun gas. Proveri vakum membrane i ako su problem kod Djure ih rešavaš za dan dva i 20e par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Časlav 29 Napisano Februar 20, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Varadero XL125 Prijavi odgovor kao problematičan promjenjen filter i svijecice , dima vise nema ali motor malo slabije prima gas .da kazem fluidnije , kao da sad ima vise zraka... Stevo ajde oslobodi prostor za poruke, ne mogu ti poslati pp. Imam nešto da te pitam. tnx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...