LukaJovanovic 221 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako ja pojma nemam koji broj nosim imam oko 180 i 75kg pozeljna sa protektorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je L,zavisi od kalupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule46 2 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imate mogucnost da kupujete na stranim sajtovima opremu, delove sve sto vam je potrebno za vas motor, auto, kucu, vas licno itd... sve sto nadjete, a ima paypal nacin placanja, mozete kupiti preko mene.... radim dosta satova... najzastupljeniji su ebay.co.uk (za englesku, mozete menjati ovo co.uk u de. to je za nemacku itd..) amazon.de (takodje mozete menjati) i jos puno drugih sajtova... info na mail ebay_narucivanje@yahoo.com ili na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, do koliko si spreman da das za jaknu, imam ja jaknu nosena jednu sezonu ali povremeno jer vozim kineski motor tako da sam jaknu nosio samo na duzim turama kojih je bilo oko 5-6, sa postavom koja se skida, protektori na ledjima, ramenima i laktovima do sake, velicina S, ja imam 175cm, 75kg, na kukovima ima podesiv "kais", cena 180e, nigde iscepana ili pohabana, ocuvana, u pitanju je Shift Backdraft Mesh jakna, narucena iz USA, mene je sa prevozom i carinom iznela oko 220 evra, razlog prodaje je kupovina novog motora koji sam nasao povoljno, imam i ostalu opremu na prodaju postavicu oglas uskoro. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 9, 2011 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam na prodaju koznu jaknu u cafe rejserskom fazonu,bele boje sa soft protektorima ,i japan flag stilu,extra izgleda,nosena je mozda 2 puta u setnju a prodajem je jer imam,jos jednu koznu dainese za motor koja moze i ovakoda se nosi i jos 5-6 tekstilnih,pa ova ne moze da dodje na red,kad si u njoj u centu si paznje i mnske i zenske,ali zena mi se bavi modom i NE DA MI DA JE NOSIM jer mi ne stoji idealno a necu da je prepravljam.u nemackoj je bila 200e a dao bi je za 130 ,u rubrici prodajem imas slike mislim na 6 strani,telefon mi je 0641352299,pozdrav od sase iz novog sada,ako ti trebaju potrosni delovi za motor imam svega povoljno od lanaca,lancanika motula silkolena unibat akumulatora,ferodo i lukas plocica i lamela,ngk svecica,lanaca za bregaste i altenatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan imam da dam oko 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58136-oprema/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo druze,evo imam ja da ti ponudim Hein Gericke Tuareg, vodo-vetro nepropusna,zimska postava,full protektori, 5 dzepova.... odgovara za tvoju visinu i tezinu, ja sam u Bg u, Sinisa 060/600-60-61, pa cimaj ako te interesuje pozzz!!! CENA 60eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan sutra mi stize jakna da je probam ako je dobar br uzecu je ako nije videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 13, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan jer moze ovako neshto velicina L KO NOVA SA TVRDIM protektorima....60e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan kupljena jakna moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...