LeGeNd 17 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da uzmem enduro od 125c ali nzm koji..zato mi treba pomoc da mi neko kaze koji su dobri motori od 125cc iskljucivo 2T? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jako je bitno da li zelis sumski motocikl ili drumski, daj informacije sta ocekujes od motocikla da bi ti ljudi dali savet.....125ica imas jako mnogo ovakvih i onakvih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 8, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_XL125V_Varadero http://it.wikipedia.org/wiki/Aprilia_Tuareg moja dva predloga, sad sve zavisi dali zeli off ili onroad! za asfat mislim da ne postoji bolji enduro od 125ccm od Varadera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa za lagani of road naranvo ne nesto preterano,i vise da bude za asfalt nego za off road,brzina mi nije bitna,neka Yamaha,Honda,Aprilia?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onda mali Varadero, definitivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 8, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jeste malo jaca cena ali nemas bolji izbor od Varadera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo je skup varadero,neki jeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Januar 8, 2011 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan mnogo je skup varadero,neki jeftiniji napisi koliki je budzet bice im lakse da ti preporuce motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1200 evra max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 8, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj favorit u toj klasi je TDR. Jeste dvotaktni, ali se uklapa u budzet i izgleda mocno za 125 ccm. http://moto-berza.com/ponuda.php?id=82700&trazi=1&ur=1&model=0&tip=125&cena=2&m=Yamaha-TDR-125 http://moto-berza.com/ponuda.php?id=84173&trazi=1&ur=1&model=0&tip=tdr%20125&m=Yamaha-TDR-125R http://moto-berza.com/ponuda.php?id=83860&trazi=1&ur=1&model=0&tip=tdr%20125&m=Yamaha-TDR-125-Deltabox 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan samo da mi ne bude mali zbog visine visok sam 198cm... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 8, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki TS 125 R jedan od jacih motora u enduro klasi 22ks pogledaj po berzi ima ih par komada. Posedujem ga i ako si zainteresovan mozes da svratis da pogledas moja topla preporuka i uklapa se u tvoj budzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mali Varadero u OK stanju može da se kupi za OKO 1500e. Moj topli savet je da skupiš ostatak para i kupiš baš njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 8, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Varadero je odlican motor samo je tesko prodati ga posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 8, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan U srbiji jako lose ide prodaja sobzirom da retko ko ima zive para da da za motor! A dobar motor uvek lako nadje kupca, tako da nemoj da te brine kako ces prodati Varadera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite o yamahi dt 125 ili aprilia pegaso 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1937 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Treba da uzmem enduro od 125c ali nzm koji..zato mi treba pomoc da mi neko kaze koji su dobri motori od 125cc iskljucivo 2T? Varadero je 4t tako da otpada. TDR ti nece biti mali ali nije za neki off road. Ima livene a ne zicane felne. Za asfalt je odlican. Duplo bolje ide od varadera. Ako ti treba vise za neki off onda gledaj neki drugi motor. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ooooooops! Nisam ni primetio da čovek traži isključivo 2T, izvinjavam se. U tom slučaju, Varadero otpada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima TDR-a stavio je gume za cross i tera offroad sa njim i to malo zesci... E sad ne vozi CROSS nego malo zesci offroad, i ide lepo ne zali se. tj za 125 ide lepo A i trajan je motor, nije bas nasviran ko full krosevi, trajace ti duze nego konkurencija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan osim tdr-a koji je jos dobar od 2T? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 9, 2011 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta zelis, nekih hard enduro (cross sa svetlima, yamaha dt, suzuki ts, honda crm) ili soft (yamah tdr, aprilia pegaso, aprilia touareg) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa motor za lagani off road ne nesto posebno da je vise za asfalt 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 9, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ima u lazarevcu jedna aprilija tuareg ali mislim da je 650! lik je urnise i ne moze da je satre pretpostavljam da kvalitet priblizan i na 125ici... a sto mora bas 2t? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ne mora bas 2T ali bilo bi pozeljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 10, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha tdr i aprilaia pegaso bi ti najvise odgovarali A ako te zanima ts ja prodajem moj, po ceni koja tebi odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...