ZeljaYZF 180 Napisano Februar 26, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sam odluci...Raspitaj se i po stranim forumima koga vise hvale . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 26, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, a i trpi vece kilometraze po gradu, sa TDR-om sam presao jednog meseca preko 10 000km bez i jednog jedinog problema, uzivajuci u svakom trenutku provedenom na njemu...konkretno pricam o TDR 125 1996. godiste koji se proizvodio od 1996 do 2002 valjda. Obaj prethodni model ne znam kakav je...samo pazi u oglasima, jer cesto lazu za godiste, pa kao mladje motore prodaju stare TDR-ove, ovo je slika onog na koji mislim, on je sa DELTABOX ramom - sto je fantasticno... Da ima takva varijanta sa deltabox ramom od 250cc ja ga nikada ne bih menjao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 26, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Sam odluci...Raspitaj se i po stranim forumima koga vise hvale . Jesi li vozio ili imao neki od ova dva motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, a i trpi vece kilometraze po gradu, sa TDR-om sam presao jednog meseca preko 10 000km bez i jednog jedinog problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 26, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, a i trpi vece kilometraze po gradu, sa TDR-om sam presao jednog meseca preko 10 000km bez i jednog jedinog problema... Ne razumem tvoje smajlije? slobodno pitaj ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za mesec dana si po gradu preko 10.000 km?? 300-400 km svaki božiji dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 26, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu i blizu grada, sta cu, meni je kilometraza po sezoni malo...poveca Pa sta covek leti posle posla moze da radi drugo...a spava u proseku 4-5 sati max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan A kolika je bila max brzina tvog TDR-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Februar 27, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan 135km/h - 140 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 27, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam dve sezone Apriliu Pegaso 125, odlican bike, kocnice savrsene, dobra ciklistika, 6 brzina... max brzina oko 140 km/h .... Litar dvotaktnog ulja traje oko 400 km, goriva trosi od 4 do 8 l ovisno kako ga vozis.... Veoma zivahna sprava. Presao sam sa njim oko 25 000 km i jedino sto mi je za to vreme crklo je semering vodene pumpe, servisirano u aprilijnom servisu Bugarski i kostalo je oko 6000din sa sve zamenom ulja u menjacu i jos nekim sitnicama... Na njemu je Rotax agregat tip 123. Sve prporuke za ovaj model! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia je super motorce nego ja sam vise za nekog japanca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ckovla 3 Napisano Mart 22, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Arilje Motocikl: TDR125R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti preporucujem da uzmes TDR ekstra motor udoban na daljim putovanjima nije veliki potrosac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano April 5, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Koliko otprilike trosi TDR? Sta gledati kod kupovine, vidim da neko pominje da lazu za godista, kako prepoznati koje je? Kakva je dostupnost delova i potrosne robe, cene? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Octobar 9, 2011 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze sa TDR-om da se ide na duza putovanja? Može ali zavisi u kakvom je stanju motor, ja sam išao u Crnu Goru (do Čanja, nekih 450km), nisam imao nikakvih problema. Evo i slike, TDR u pozadini. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Octobar 9, 2011 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko otprilike trosi TDR? Sta gledati kod kupovine, vidim da neko pominje da lazu za godista, kako prepoznati koje je? Kakva je dostupnost delova i potrosne robe, cene? Hvala Moja TDR je 90 godište, troši od 3,5-4l. Pa ima razlike izmedju novijeg modela TDR i starijeg, moj je stariji. Ja sam prezadovoljan motorom. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2429 Napisano Octobar 9, 2011 Andragog, 4995 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan KAWASAKI KDX 125, 24 ks,1991, generalno sredjen pre dva meseca, nov klip, busen cilindar, nova radilica, ide lepo, gume dobre, Gornji Milanovac, 800 eura, Sloba 065 3321 411 I TDR je dobar, mada i ovaj KDX je dosta mek i udoban za putovanje. POZZZ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon96 11 Napisano Maj 1, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Le Motocikl: Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Malo sam off... @LeGeNd jesi li nasao motor i za sta si se odlucio???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Maj 1, 2012 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Malo sam off... @LeGeNd jesi li nasao motor i za sta si se odlucio???? Legend mi je drugar. Vozi uveliko TDR-a. Imaš PP miljane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LeGeNd 17 Napisano Maj 2, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: SRAD 600 Prijavi odgovor kao problematičan 8000km predjenih tdr-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2996 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite o yamahi dt 125 ili aprilia pegaso 125? SAVET IZ LICNOG ISKUSTVA ONIMA KOJI IMAJU SLICNU DILEMU: Pegaso 125 bih zaobisao u sirem luku, Yamaha DT 125 je OK motor, ali je TDR po meni univerzalniji. A siguran sam da ces kad tad pozeleti da se malo provozas sa ortacima po asvaltu. Za takvu kombinovanu voznju TDR 125 je sasvim korektan i zahvalan motor, pouzdanoscu i gabaritima. Naravno, ovo je moje misljenje i ne znaci da ostali nemaju drugacija iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoLe. 13 Napisano Maj 2, 2012 Free Rider, 42 postova Motocikl: Suzuki GSF 650N 07 Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite o yamahi dt 125 ili aprilia pegaso 125? SAVET IZ LICNOG ISKUSTVA ONIMA KOJI IMAJU SLICNU DILEMU: Pegaso 125 bih zaobisao u sirem luku, Yamaha DT 125 je OK motor, ali je TDR po meni univerzalniji. A siguran sam da ces kad tad pozeleti da se malo provozas sa ortacima po asvaltu. Za takvu kombinovanu voznju TDR 125 je sasvim korektan i zahvalan motor, pouzdanoscu i gabaritima. Naravno, ovo je moje misljenje i ne znaci da ostali nemaju drugacija iskustva. Pa on je TDR kupio odavnoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Maj 2, 2012 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan SAVET IZ LICNOG ISKUSTVA ONIMA KOJI IMAJU SLICNU DILEMU: Pegaso 125 bih zaobisao u sirem luku, Yamaha DT 125 je OK motor, ali je TDR po meni univerzalniji. A siguran sam da ces kad tad pozeleti da se malo provozas sa ortacima po asvaltu. Za takvu kombinovanu voznju TDR 125 je sasvim korektan i zahvalan motor, pouzdanoscu i gabaritima. Naravno, ovo je moje misljenje i ne znaci da ostali nemaju drugacija iskustva. Zašto zaobići malog pegasa ? Imao sam i tdr 125 belgardu, pegaso je dosta veselija sprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2996 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite o yamahi dt 125 ili aprilia pegaso 125? SAVET IZ LICNOG ISKUSTVA ONIMA KOJI IMAJU SLICNU DILEMU: Pegaso 125 bih zaobisao u sirem luku, Yamaha DT 125 je OK motor, ali je TDR po meni univerzalniji. A siguran sam da ces kad tad pozeleti da se malo provozas sa ortacima po asvaltu. Za takvu kombinovanu voznju TDR 125 je sasvim korektan i zahvalan motor, pouzdanoscu i gabaritima. Naravno, ovo je moje misljenje i ne znaci da ostali nemaju drugacija iskustva. Pa on je TDR kupio odavnoooo Video sam komšija, ali videh i da je neko oživeo temu sa sličnom neoumicom pa htedoh da pripomognem početnicima koji ovde traže neku smernicu u ovoj večitoj dilemi ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2996 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan SAVET IZ LICNOG ISKUSTVA ONIMA KOJI IMAJU SLICNU DILEMU: Pegaso 125 bih zaobisao u sirem luku, Yamaha DT 125 je OK motor, ali je TDR po meni univerzalniji. A siguran sam da ces kad tad pozeleti da se malo provozas sa ortacima po asvaltu. Za takvu kombinovanu voznju TDR 125 je sasvim korektan i zahvalan motor, pouzdanoscu i gabaritima. Naravno, ovo je moje misljenje i ne znaci da ostali nemaju drugacija iskustva. Zašto zaobići malog pegasa ? Imao sam i tdr 125 belgardu, pegaso je dosta veselija sprava. Prvenstveno, batice, zbog toga što je omalen pa sam u odnosu na TDR-a imao utisak kao da vozim bicilu, a nakon toga iz razloga što je motor koji sam ja vozio (tada u auto školi) bio u prilično lošem stanju u odnosu na TDR-a (koji se takodje vozio u istoj auto školi). Moguće da je to bio slučaj samo sa ovim konkretnim motorom ali ja sam stekao ovakav utisak i zato sam se i ogradio da je to moje individualno mišljenje i da će drugi možda misliti drugačije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Maj 3, 2012 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Istina, manji je i lakši od tdr, nije za veće ljude, manjima je super. Šteta što ga nisi probao u tip-top stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...