Jump to content

Moto Zajednica

Štelovanje ventila na ZZR-u 600 '91

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 109 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Već par godina vozim ZZR 600 '91 koji sad na satu ima 75.000 km.

Motor super radi. Lako pali, malo troši a između dve zamene ulja ni kap ali ni kap ne dolivam. Još uvek ga vozim kao da je nov, pređem 15.000 km godišnje, i do sada me nigde nije ostavio a ni ja njega :aha: !

Problem mi predstavljaju raštelovani ventili koji u kombinaciji sa istegnutim lancem bregaste i dotrajalim španerom -nerviraju, ufff ti zvuci užasno nerviraju >:( !

Za lanac bregaste i njegov španer je manje više lako jer mogu da se kupe (usput ako neko

zna gde mogu da se kupe po povoljnoj ceni. Nebitno mi dal je to DID, Regina... već mi

butno da je novo i jeftino).

Najveći problem su raštelovani ventili. Polovina ih ima veliki zazor. Da bi ih naštelovao

potrebne su mi pločice. E tu mi najveća pomoć treba. Zna li neko gde i kako mogu da nabavim pločice za štelovanje ventila???

U napred zahvalan!!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• drkadzija, 1224 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

ajd opet ko u temi kupujem....

http://cgi.ebay.de/V...=item3a55014097

ili da kupiš od nekog majstora ako bude hteo da ti proda....a možda ti se isplati i dati 60-80e za štelovanje ventila majstoru i sebi prekratiti muke...

• Svrati ponekad, 109 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

ajd opet ko u temi kupujem....

http://cgi.ebay.de/V...=item3a55014097

ili da kupiš od nekog majstora ako bude hteo da ti proda....a možda ti se isplati i dati 60-80e za štelovanje ventila majstoru i sebi prekratiti muke...

[/quot

Hvala ti za link, možda mi bude od koristi.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja