Jump to content

Moto Zajednica

Ptica grabljivica... ALI KOJA?!?

Recommended Posts

• Banda Opasnih, 396 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX

Danas sam uspeo da uslikam ovu prelepu grabljivicu, koja me lera vec danima... Imam problem posto ne znam koja je grabljivica u pitanju, pa bih bio veoma zahvalan ako bi neko umeo da mi kaze... Inace obe slike su kropovane, da ih ne bi kacio u full velicini, a na linku se nalazi slika te iste "pticice" koju mi je ortak poslao, ali niko od nas dvojce ne zna sta je, a na netu ne mogu da nadjem ni jednu fotku ove grabljivice..

http://1x.com/photos/nature/36853/

Dok ne nabavim neki zum objektiv od 70-300mm moracu ovim svojim 18-55mm da se zadovoljim...

Ls3BX_mg0771h.jpg

GBsRu_mg0772.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

ili nešto iz porodice jastreba, laički..nego, druže mene zanima koliko si bio udaljen od živuljke, s obzirom da iako je krop, lepo se vidi. pitam zato što gledam tog canona sa tim kit staklom?

Odprilike, pa ne znam, nekih15-20m (mislim), uslikao sam ga na putu iza aerodroma ka surcinu, posto radim u rentakaru, a perionica je u surcinu, tako da ga vec danima vijam kolima, cim stanem i uzmem aparat u ruke on zapali negde u polje ili na neko drvo u daljini...

Evo su slike na linku u ful formatu, necu da ih postavljam ovde jer su vel'ke...

http://img143.images...4616/mg0771.jpg

http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Li/q9Jd1_mg0772.jpg

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

hvala za info, i ja ih stalno gledam surčin-dobanovci-banovci, al čim uperiš aparat, ma čim otvoriš prozor, odma zbrišu. a blizu su pored samog puta..ima i vetruški, vrabaca, ma svašta..

hvala za info, i ja ih stalno gledam surčin-dobanovci-banovci, al čim uperiš aparat, ma čim otvoriš prozor, odma zbrišu. a blizu su pored samog puta..ima i vetruški, vrabaca, ma svašta..

Ja se iskreno nadam da cu za jedno mesec (2,3,4) moci sebi da priustim jedan lepi zum objektiv od jedno 70-300mm ili 55-250mm, a dotle ce morati ovako :moto3:

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

Jastreb....

Kanja ili mišar... ima jih uz avtoputeve, sede na ogradi sasvim blizu i ne plaše se uopšte. Spadaju u porodicu jastreba i razlog su nesreća, sudara na putevima.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja