Almighty 445 Napisano Januar 5, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uspeo da uslikam ovu prelepu grabljivicu, koja me lera vec danima... Imam problem posto ne znam koja je grabljivica u pitanju, pa bih bio veoma zahvalan ako bi neko umeo da mi kaze... Inace obe slike su kropovane, da ih ne bi kacio u full velicini, a na linku se nalazi slika te iste "pticice" koju mi je ortak poslao, ali niko od nas dvojce ne zna sta je, a na netu ne mogu da nadjem ni jednu fotku ove grabljivice.. http://1x.com/photos/nature/36853/ Dok ne nabavim neki zum objektiv od 70-300mm moracu ovim svojim 18-55mm da se zadovoljim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 5, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jastreb.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ili nešto iz porodice jastreba, laički..nego, druže mene zanima koliko si bio udaljen od živuljke, s obzirom da iako je krop, lepo se vidi. pitam zato što gledam tog canona sa tim kit staklom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Januar 5, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Odprilike, pa ne znam, nekih15-20m (mislim), uslikao sam ga na putu iza aerodroma ka surcinu, posto radim u rentakaru, a perionica je u surcinu, tako da ga vec danima vijam kolima, cim stanem i uzmem aparat u ruke on zapali negde u polje ili na neko drvo u daljini... Evo su slike na linku u ful formatu, necu da ih postavljam ovde jer su vel'ke... http://img143.images...4616/mg0771.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Li/q9Jd1_mg0772.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Januar 5, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan E da, hvala Mina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan hvala za info, i ja ih stalno gledam surčin-dobanovci-banovci, al čim uperiš aparat, ma čim otvoriš prozor, odma zbrišu. a blizu su pored samog puta..ima i vetruški, vrabaca, ma svašta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Januar 5, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan hvala za info, i ja ih stalno gledam surčin-dobanovci-banovci, al čim uperiš aparat, ma čim otvoriš prozor, odma zbrišu. a blizu su pored samog puta..ima i vetruški, vrabaca, ma svašta.. Ja se iskreno nadam da cu za jedno mesec (2,3,4) moci sebi da priustim jedan lepi zum objektiv od jedno 70-300mm ili 55-250mm, a dotle ce morati ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 6, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Jastreb.... Kanja ili mišar... ima jih uz avtoputeve, sede na ogradi sasvim blizu i ne plaše se uopšte. Spadaju u porodicu jastreba i razlog su nesreća, sudara na putevima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 6, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tomo sjedi....5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 6, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan jeste Mišar je, evo par slika iste ptice skinute sa net-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...