Jump to content

Moto Zajednica

Road book holder.

Recommended Posts

• U prolazu, 65 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS

Evo linka za one veste koji bi napravili ovu korisnu spravicu. Roadbook box je jako skupa a po snimku vidim da nije neki problem da se napravi. Ako neko zeli na pravi, neka napravi i meni jedan.

Placam materijal, pivo, sta god...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Lepo je ovo, ali ne znam zasto bih to koristio umesto GPS-a? Takmicarima na Dakaru je GPS koliko znam zabranjen, ali nama nije :)

• U prolazu, 65 postova

Lepo je ovo, ali ne znam zasto bih to koristio umesto GPS-a? Takmicarima na Dakaru je GPS koliko znam zabranjen, ali nama nije :)

Ja nemam gps a sem toga ne postoje svi puteljci i putici na gps-u. A ja hocu da se osecam kao da sam na dakaru. :-)

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Tu si u pravu. Ja posecujem cesto jedno planinsko podrucje za koje nemam puteve na GPS-u. Zato sam odstampao mapu sa Google Eartha i upisao karakteristicne tacke i njihova mejusobna rastojanja. Zatim sam te A4 listove ubacio na tank torbu i pratio itinerer. Radilo je savrseno.

Ovaj nosac je naravno jos bolja varijanta, ali retko potrebna. Srecno sa izradom! :)

• U prolazu, 65 postova

Tu si u pravu. Ja posecujem cesto jedno planinsko podrucje za koje nemam puteve na GPS-u. Zato sam odstampao mapu sa Google Eartha i upisao karakteristicne tacke i njihova mejusobna rastojanja. Zatim sam te A4 listove ubacio na tank torbu i pratio itinerer. Radilo je savrseno.

Ovaj nosac je naravno jos bolja varijanta, ali retko potrebna. Srecno sa izradom! :)

Moze i tako, i ja sam radio tako do sad i super funkcionise. Al nekako ja hocu da budem "profi" :o), ako me razumes. Lepo je pripremati road book pre voznje pa namotavati, pa onda razmotavati u toku voznje. Nego nema ga ni jedan majstor da se pojavi a ja nemam trenutno ni vremena a ni cime da napravim spravu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja