SlobodanR 23 Napisano Januar 3, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka za one veste koji bi napravili ovu korisnu spravicu. Roadbook box je jako skupa a po snimku vidim da nije neki problem da se napravi. Ako neko zeli na pravi, neka napravi i meni jedan. Placam materijal, pivo, sta god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je ovo, ali ne znam zasto bih to koristio umesto GPS-a? Takmicarima na Dakaru je GPS koliko znam zabranjen, ali nama nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Januar 3, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je ovo, ali ne znam zasto bih to koristio umesto GPS-a? Takmicarima na Dakaru je GPS koliko znam zabranjen, ali nama nije Ja nemam gps a sem toga ne postoje svi puteljci i putici na gps-u. A ja hocu da se osecam kao da sam na dakaru. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Januar 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tu si u pravu. Ja posecujem cesto jedno planinsko podrucje za koje nemam puteve na GPS-u. Zato sam odstampao mapu sa Google Eartha i upisao karakteristicne tacke i njihova mejusobna rastojanja. Zatim sam te A4 listove ubacio na tank torbu i pratio itinerer. Radilo je savrseno. Ovaj nosac je naravno jos bolja varijanta, ali retko potrebna. Srecno sa izradom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR 23 Napisano Januar 3, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Z750 iz 1980 brat style, Yamaha majesty 250 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Tu si u pravu. Ja posecujem cesto jedno planinsko podrucje za koje nemam puteve na GPS-u. Zato sam odstampao mapu sa Google Eartha i upisao karakteristicne tacke i njihova mejusobna rastojanja. Zatim sam te A4 listove ubacio na tank torbu i pratio itinerer. Radilo je savrseno. Ovaj nosac je naravno jos bolja varijanta, ali retko potrebna. Srecno sa izradom! Moze i tako, i ja sam radio tako do sad i super funkcionise. Al nekako ja hocu da budem "profi" :o), ako me razumes. Lepo je pripremati road book pre voznje pa namotavati, pa onda razmotavati u toku voznje. Nego nema ga ni jedan majstor da se pojavi a ja nemam trenutno ni vremena a ni cime da napravim spravu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako si usvojio A5 kao širinski format, osmisli ostale dimenzije box-a i preferirani način montaže pa napiši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...