sinke 451 Napisano Januar 2, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je u odlicnom stanju, vodo-vetro nepropusna sa termo postavom na skidanje i protektorima na laktovima,ramenima i ledjima. 3m svetleci materijali,skriveni dzep... Velicina: -sirina u ramenima 54cm -duzina rukava 64cm Ja sam 1.80 i 80kg i stoji mi ko saliveno, e sad moze da je nosi i neko sitniji,kao i krupniji(probao drugar od 1.87 i 100kg i bilo mu na granici, mada malo vise tesno...Sve zavisi ko kako voli da nosi... CENA : 65eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 3, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan 60EUR Stvarno dobra jasa, odlicna za hladnije dane!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 4, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Tel:060/600-60-61 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Januar 4, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, otvaram oglas za oglasom i stvarno postavljate ogromne fotografije. Ovih dimenzija su totalno neupotrebljive. To vam je minut - dva posla, nije mi jasno. Nije vam potreban ni program, sve može da se uradi online. Pogledajte ovde kratko video uputstvo. Adresa sajta je http://www.pixlr.com/express/. Jakna je OK, ja tragam za tamnijom. Izvini za komentar fotografija, ali... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 5, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si totalno sto se tice vel slika i ja poludim kad to vidim,al jbg nisam ni obratio paznju kolika je slika..... Evo moze i ovako Pozz 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 5, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za crne pantalone u toj nekoj velicini,ili cak i cizme br. 43-44-45 !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 16, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Au jbt, niko nista??!?!!?! Aj da probamo za 50eur!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Aj da malo osvezim,javljajte se ,moze i neki popust!!!!Kao i zamene za gore navedene artikle... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Sto prodajes crni sine kad ti ide uz motor????? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 1, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma dugacka mi nesto ,nervira me, a i naso sam ono sto trazim vec dugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Askaban Napisano Februar 1, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan da je manja.,..... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 12, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi posto zamena vise nije aktuelna bar sto se cizama tice(pantalone jos i dolaze u obzir),al sam zato utanjio sa keshom ... Nova cena samo 40E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 15, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan 4 000 DIN Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za OFF, treba mi informacija gde se prodaje oprema HEIN GERICKE, snimio sam neku koznu jaknu, ali ne znam gde ima da se kupi... Po netu nisam nista nasao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...