emmezeta 0 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uvazeni clanovi foruma, prijavljujem se na forum u znak podrske motociklistima svih zemalja, sirenja poznanstava i izmjene iskustava. Inace sam aktivan na MZ forumu u Hrvatskoj (www.starikotaci.hr/forummz/), clan sam kluba C.M.O.C. iz Ljubljane, (www.cmoc.si). Imam tri starodobna motora: MotoBi 250 Spring Lasting godiste 1956, AJS Model 30 godiste 1957, i MZ 150 TS godiste 1980. Prije par mjeseci prodao sam Moto Morini 3 1/2 sport godiste 1977. Novodobnih motora nemam. Ah da ja sam godiste 1964 tako je samo eMZa mladja od mene ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Januar 2, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flokser 23 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CX 500 E ,"83g. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na BJB . Lepa kolekcija oldtimera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...