andrejp 24 Napisano Maj 21, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da informisem forumski narod da sam, posle nekih 10ak dana silnih poslovnih obaveza konacno pokupio motor od majstora - koji je inace bio sredjen za 2 dana. Kao sto dosta ljudi zna, vece pred polazak u Umag sam imao kvar sa strujom koji nismo uspeli da resimo na licu mesta i motor jednostavno nije hteo da upali... popizdeo sam, da izvinete. Naravno, onda sam ga oterao kod majstora, i epilog je - jedan los lem i dva losa konektora, ukupne vrednosti 5 evra. Medjutim, dok smo dosli do toga sta je problem, rasturen je ceo motor - plastike, crash barovi itd itd... Toliki rad i trud zbog dva malecna parceta bakra i plastike! Strasno. Onda sam zamolio majstora da, kada je vec sve "rasturio", prekontrolise sve i da preventivno "obradi" sve konektore i spojeve a i kupio sam nov akumulator, takodje preventivno. Sve u svemu, saldo troska je 5% delovi i 95% ruke i znanje majstora. Kad to vec pominjem, da se zahvalim Bojanu.P na kontaktu i da potvrdim da je covek izuzetno strucan i izuzetno usluzan (vratio mi je OPRAN motor), a usput je i prekontrolisao druge sklopove, iako to nije morao... malo mu je nezgodan karakter, hehehe... Medjutim, nije jeftin i preporucujem ga samo ako vozite nesto vece / skuplje, tako da van nije problem da platite njegovu cenu... Sada je struja kao uostalom i mehanika motora u SAVRSENOM stanju, sve radi onako kako i treba... Jos jednom pozdrav za drugare Luku, SpaVeta, Copeta, Smajsera i ostalo drustvo koje je na prvi poziv priskocilo u pomoc one veceri kada se cela frka i desila... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve si rekao, osim koji majstor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 21, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako, ne zelim da pominjem imena - koga interesuje neka mi posalje PP i dacu ime i kontakt.. PS sta ce to tebi, tvoj bajk radi k'o sat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako' date=' ne zelim da pominjem imena - koga interesuje neka mi posalje PP i dacu ime i kontakt.. PS sta ce to tebi, tvoj bajk radi k'o sat?[/quote'] E, nemo' da si taki! Daj i nama ostalima koji æe možda nekad u životu imati para da vozi (i pre svega popravlja :twisted: ) Troma... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 21, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ti uskoro prilike, prodacu i auto i motor od sledece nedelje A i nema nista da se ulaze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako' date=' ne zelim da pominjem imena - koga interesuje neka mi posalje PP i dacu ime i kontakt.. PS sta ce to tebi, tvoj bajk radi k'o sat?[/quote'] CIA snajka, CIA... Volim da skupljam informacije, nikad ne znaš kad može da zatreba.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da informisem forumski narod da sam, posle nekih 10ak dana silnih poslovnih obaveza konacno pokupio motor od majstora - koji je inace bio sredjen za 2 dana. Kao sto dosta ljudi zna, vece pred polazak u Umag sam imao kvar sa strujom koji nismo uspeli da resimo na licu mesta i motor jednostavno nije hteo da upali... popizdeo sam, da izvinete. Naravno, onda sam ga oterao kod majstora, i epilog je - jedan los lem i dva losa konektora, ukupne vrednosti 5 evra. Medjutim, dok smo dosli do toga sta je problem, rasturen je ceo motor - plastike, crash barovi itd itd... Toliki rad i trud zbog dva malecna parceta bakra i plastike! Strasno. Onda sam zamolio majstora da, kada je vec sve "rasturio", prekontrolise sve i da preventivno "obradi" sve konektore i spojeve a i kupio sam nov akumulator, takodje preventivno. Sve u svemu, saldo troska je 5% delovi i 95% ruke i znanje majstora. Kad to vec pominjem, da se zahvalim Bojanu.P na kontaktu i da potvrdim da je covek izuzetno strucan i izuzetno usluzan (vratio mi je OPRAN motor), a usput je i prekontrolisao druge sklopove, iako to nije morao... malo mu je nezgodan karakter, hehehe... Medjutim, nije jeftin i preporucujem ga samo ako vozite nesto vece / skuplje, tako da van nije problem da platite njegovu cenu... Sada je struja kao uostalom i mehanika motora u SAVRSENOM stanju, sve radi onako kako i treba... Jos jednom pozdrav za drugare Luku, SpaVeta, Copeta, Smajsera i ostalo drustvo koje je na prvi poziv priskocilo u pomoc one veceri kada se cela frka i desila... Mozda mi bude od pomoci - reci, jel nije imao varnicu na svecici? Mozda to bude i kod mene (daj Boze...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jul 23, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mi bude od pomoci - reci, jel nije imao varnicu na svecici? Mozda to bude i kod mene (daj Boze...) Savage, mislim da nazalost nikada neces dobiti odgovor na ovo pitanje... :( Ljudi, ne odgovarajte na stare teme, ovo je najtuzniji primer neaktuelnosti iste. Ako nekome nije jasno, nek pogleda Home Page BJB. Moze i lock... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...