Nele11 2464 Napisano Decembar 30, 2010 Šta reći?, 400 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,zovem se Nenad,imam 19godina,dolazim iz Pozarevca,trenutno nemam ni jedan motor,ali videcemo sta ce da kaze 2011 godina prvi motor mi je bio tomos automatik,prosao sam sito i reseto sa njim da budem iskren,najvise sam se registrovao radi putopisa i teme "moj dvotockas hara SAD-om"naravno i ostali putopisi su dobri Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 248 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 1033 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao omladinac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...