lalajko 2033 Napisano Februar 23, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kazi im da lazu jer sam ja moj kljuc kupio bas u MASS-u. Tada ih je bilo na stanju i u novosadskoj prodavnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 23, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan E sad mi niste jasni,jer vam treba taj kljuc za filter ili neki poklopac filtera? Ako vam treba za filter koji se zavrce ko na kolima onda je nepotrebno kupovati toliki kljuc,kupite bre kljuc za skidanje filtera sa celicnom trakom,ja ga stalno koristim.ko ce bre da skida filter sa kljucem 75 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 23, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mitre, ovi noviji BMW-i imaju filter ulja kao kod kola, ali je uvučen u blok, pa treba specijalan alat : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kazi im da lazu jer sam ja moj kljuc kupio bas u MASS-u. Tada ih je bilo na stanju i u novosadskoj prodavnici. Eto procitao si sta je Lalajko napisao. U ponedeljak idem u prodavnicu pa ti javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 23, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kazi im da lazu jer sam ja moj kljuc kupio bas u MASS-u. Tada ih je bilo na stanju i u novosadskoj prodavnici. nemam snage da se borim. dva puta sam ih zvao. prvo mi se javila zenska osoba, a iz drugog pokusaja sam dobio neki muski glas. kada sam ga pitao kako je to moguce da nikad nisu imali, rekao mi je da on to sad ne moze da zna zato sto ih je upropastio onaj veliki pozar pre nekih mesec-dva. nema veze. pokusavacu, pa cu da javim ukoliko ga nadjem. @lalajko, jel mozes da mi bacis link do filtera iz louisa? ja se nesto slabo snalazim na tom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Februar 23, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E sad mi niste jasni,jer vam treba taj kljuc za filter ili neki poklopac filtera? Ako vam treba za filter koji se zavrce ko na kolima onda je nepotrebno kupovati toliki kljuc,kupite bre kljuc za skidanje filtera sa celicnom trakom,ja ga stalno koristim.ko ce bre da skida filter sa kljucem 75 I sad ti uzmes neki od tih kljuceva (kao ja) i onda naletis na ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 23, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad vidim koji je to zajeb..Nisam znao da tako stoji uvucen.Mi smo na poslu pravili neke slicne kljuceve za visokonaponske prekidace od lima 3mm koji se navari na cev i probusi za sipku za okretanje,ali ako ima takav za 1500 dinara onda se ne isplati trud! I za ovo treba cevasti koliko vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Februar 23, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde 1500 dinara... u Louisu je oko 6e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Februar 23, 2013 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan U Novom Sadu je Dragan našao na Najlonu ključ za filter pa je kupio meni i sebi. 700 din/kom. Malo smo jurili prodavca jer je prvo imao pa onda dve nedelje nije i na kraju smo ga uvijali. Možda ima i u BG na buvljaku. Kod nas u NS ih donose Bugari. A filter recimo Champion nije isti kao HifloFiltro pa ne može sa istim klučem. Zato je najbolje da novi filter ponesete sa sobom u kupovinu za probu. Skidanje starog nije neka mudrost čak i ako ključ ne odgovara. Zabijete špic klešta u filter i samo odvijete. Zatezanje novog filtera mora ključem. Osim ako neko nema izuzetno snažne prste. HifloFiltro za BMW-ove je ovaj: http://www.hiflofiltro.com/catalogue/filter/HF163'>http://www.hiflofiltro.com/catalogue/filter/HF163 Ovo je cena: http://www.markone-pegaz.rs/index.php/outlet-akcije/search/0/?keyword=hf163&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category Za 1200: http://www.hiflofiltro.com/catalogue/filter/HF164'>http://www.hiflofiltro.com/catalogue/filter/HF164 i cena: http://www.markone-pegaz.rs/index.php/outlet-akcije/search/0/?keyword=hf164&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category Za ostale modele nađite odgovarajući pa proverite cenu: http://www.hiflofiltro.com/catalogue Dane, nemoj da sam čuo da si ga kupio negde drugde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale82 56 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi može jedan off bez ljutnje!? Hajede nadam se da može, imam komplet kvačilo za BMW r1200 gs koje takodje odgovara i za r1200 rt. Lamela je nova nemontirana u orginalnom pakovanju dok su korpa i zatezna ploča obrađene na strugu i i 100% ravne. Ako koga zanima imam i slike, pa maogu poslati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde 1500 dinara... u Louisu je oko 6e To je dzabe!Ako idem skoro za Bec kupujem ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Februar 24, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja originalnu velicinu, nego mi treba za "broj" manji jer je takav filter koji sad imam na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan A da podbacis nesto kao neki lim da dobijes velicinu,pa posle kupuj filtere za taj kljuc,mislim da nije losa ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Manovi filteri su 75mm i kostaju u NS-u 1320,00 a ovi od 600,00 imaju mere 74, 75, 76mm i razlika u kvalitetu i sastavu sita i komora unutar istog je velika. Ovo je u praksi provereno, tako da u eventuelnim nadmudrivanjima ne zelim ucestvovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4445 Napisano Februar 26, 2013 motoras, 2525 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Manovi filteri su 75mm i kostaju u NS-u 1320,00 a ovi od 600,00 imaju mere 74, 75, 76mm i razlika u kvalitetu i sastavu sita i komora unutar istog je velika. Ovo je u praksi provereno, tako da u eventuelnim nadmudrivanjima ne zelim ucestvovati. Da li ovo vazi za sve sto nije man ili postoji jos koja marka da valja? Sta je sa Championom. On je u Louisu 12,99€. Koji su to filteri koje treba izbegavati? Razne marke se kod nas prodaju: delo,hiflo i jos koje kakvi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 26, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ...U ponedeljak idem u prodavnicu pa ti javljam. Dane, ako ga ima u prodavnici, daj njihovu adresu, pa cu da navratim kad budem isao za NS. Uzeo bih jedan za Mann filter, tj kako si rekao, 75mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Februar 26, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Evo Druze, prodavnica MATADOR NS Temerinska 40A 021-6612551 o63-551210 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 26, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4311 Napisano Mart 4, 2013 Ne silazi, 6639 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Manovi filteri su 75mm i kostaju u NS-u 1320,00 a ovi od 600,00 imaju mere 74, 75, 76mm i razlika u kvalitetu i sastavu sita i komora unutar istog je velika. Ovo je u praksi provereno, tako da u eventuelnim nadmudrivanjima ne zelim ucestvovati. :takoje:Pravilan filter ima sita 3 različite finoće, plus kvalitet još određuje i ukupna količina filter mase. ...U ponedeljak idem u prodavnicu pa ti javljam. Dane, ako ga ima u prodavnici, daj njihovu adresu, pa cu da navratim kad budem isao za NS. Uzeo bih jedan za Mann filter, tj kako si rekao, 75mm Ja sad meračio Luisovu tacnu, neće na Manov filter. Jeste tacna 76 mm al ima podužna rebra i ne paše. Defintivno iz Luisa sumnjam da ću išta specifično ikad uzimati. B2man, kupuješ i meni gde nađeš i sebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 4, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan kupicu kljuc svima kome god treba, samo me zanima gde da obavim tu radnju. danas sam od bruder daneta dobio broj radnje u NS, ali nemaju ga vise. Ako ko zna gde ima livenih kljuceva precnika 75mm neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2714 Napisano Mart 5, 2013 Drug član, 1233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan kupicu kljuc svima kome god treba, samo me zanima gde da obavim tu radnju. danas sam od bruder daneta dobio broj radnje u NS, ali nemaju ga vise. Ako ko zna gde ima livenih kljuceva precnika 75mm neka javi. E ovako, danas sam obisao ceo grad u potrazi za kljucem i filterima ulja (meni nije potrebno sve imam) ali Vi ste rodbina pa ko velim da pomognem. U motulu NS Somborski bulevar 021-6445 925 mi je Nesa obecao da ce naruciti livene kljuceve za desetak dana velicinu 75mm sa 14 zuba, cenu nezna. Ima dobrih viltera KNECNT 75mm (merio sam sublerom) i kosta 1172,00 isti kao manovi. OC 91 D1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 5, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo, i ja pokusavam da im udjem u trag. Dane, hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 6, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan info: kljuc za uljni filter ima da se kupi u Unior-u. Adresa je Gospodara Vucica br 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4445 Napisano Mart 7, 2013 motoras, 2525 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Manovi filteri su 75mm i kostaju u NS-u 1320,00 a ovi od 600,00 imaju mere 74, 75, 76mm i razlika u kvalitetu i sastavu sita i komora unutar istog je velika. Ovo je u praksi provereno, tako da u eventuelnim nadmudrivanjima ne zelim ucestvovati. Da li ovo vazi za sve sto nije man ili postoji jos koja marka da valja? Sta je sa Championom. On je u Louisu 12,99€. Koji su to filteri koje treba izbegavati? Razne marke se kod nas prodaju: delo,hiflo i jos koje kakvi... Posto niko nece da se zamera ostalim "filterasima" i da kaze otvoreno ime djubreta, kad budem u prilici da mi je blizu i ja cu kupiti Mann... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Mart 18, 2013 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan da li kljuc za filter ulja ima da se nadje u Beogradu? Svojevremeno je bilo u cenru S, ali ga vise nemaju. Ja sam kupio Unior prosle godine u Beogradu. Jeftiniji, a cini mi se i bolji nego iz Louisa! Kostao je oko 700 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...