Luckygsxr 741 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem povoljno super ocuvanu motorasku koznu jaknu Fromer Design velicina br.52, pojacana ramena i laktovi i kozne motoraske pantalone Erbo broj 54, pojacano na kolenima i jakna i pantalone su u ocuvanom stanju stare godinu dana bez ostecenja. Jakna -sirina u ramenima 51 cm -duzina rukava 65 cm -struk(zakopcana jakna) Pantalone -duzina nogavice unutrasnja mera 74 cm -sirina u struku 49 cm -zastita za bubrege na pantalonama cena za komplet je 75 eura.ispod toga ne bi da je dajem jer je ipak kvalitet u pitanju.stavio sam i na limundo za početnu cenu od 5500 ali ako ne ode do 7500 neću je dati. kontakt na pp ili na 064/273 62 09 Lacika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan fin komplet i nije skup,uzo bi ja al tamo kasnije ako neprodas,a nadam se da hoces Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok-tezak? Okvirno me zanima i pored ovih mera kojoj konstituciji odgovara komplet? Hvala,pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 741 Napisano Decembar 29, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan visok sam 178 i 85 kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Saint 0 Napisano Decembar 30, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel bi mogao da stavis neke slike na kojima nosis jaknu i neke svetlije slike, ove su malo tamne. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Saint 0 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, ima li nade da ces postaviti neke dodatne slike. Ozbiljno sam zainteresovan, a s obzirom da ne mogu da probam ili vidim jaknu uzivo, ne mogu da se odlucim dok ne vidim dodatne slike. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...