Danko 184 Napisano Jun 4, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno... Odluči se za kombinaciju pri kojoj možeš spakovati više stvari Ja ću sve stvari staviti na platforme napred i nazad (i na suvozačko sedište ako bude bilo potrebe), i sve prekriti i utegnuti mrežom preko... Takođe ću da ponesem unutrašnju gumu, čisto za svaki slučaj jer sam danas bio kod dva vulkanizera i imam opsnu rupu na gumi koja je pitanje da li će da drži i koliko... Pa ako bude bilo problma, roknem unutrašnju i izdržaće do kopa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 4, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju, ti nosis moje stvari, tu mogu najvise napakovati ;D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 5, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nego ljudi kada krecemo definitivno? 7 ili 8? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ej, ponestite aparat obavezno, a bilo bi lepo da spakujete i neke video klipove.... Ja nažalost ne mogu zbog posla da idem, ali ako hocete da pomognem, juce sam razgovarao sa prijateljem, planinarom sa preko 20 god. iskustva. Kaže covek da zna puteve do Kopa napamet, i kaže ako ste raspoloženi da dodjete kod nj. da zajedno pretresemo staze. Covek je inace sin kljucara kod koga radim kljuceve, i pre neki dan sam uradio rezervni za moju Hondu pa pomenuo pricu i on mi nacrta put od Kraljeva do Kopa, preko Stolova..... Elem, ako treba, na raspolaganju sam Vam, ako ne da Vas makar ispratimo kako dolikuje:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene nema... Za taj vikend je Heleni i meni godišnjica, trebalo je i ranije da se setim :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 6, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mene nema... Za taj vikend je Heleni i meni godišnjica, trebalo je i ranije da se setim :-[ E mogao si je i na Kopaonik odvesti za godišnjicu... :-[ :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 6, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene nema... Za taj vikend je Heleni i meni godišnjica, trebalo je i ranije da se setim :-[ E mogao si je i na Kopaonik odvesti za godišnjicu... :-[ :-[ :-[ :-[ Jes... pa da mi spadne na nekoj rupi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 6, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jes pa ko onda do kraja ide? Cope? Hitman? Shesti?... da ne ispadne zaista danko & kvarko (rimuje se nema sta). Ajd javljajte ljudi, este li zivi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 6, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Nego ljudi kada krecemo definitivno? 7 ili 8? zar nije 9-ti :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 6, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan jest deveti, a jel u 7 ili 8 sati... nisam obratio paznju na brojeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Jun 6, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja sa puta... Dakle otpali su Čeh i Endurac... Pošto vidim da se ne možemo usaglasiti sa vremenom, pa ćemo reći da je polazak u : [red]09. Juna u 08:00 - Avala, parking ispred hotela[/red] čisto da i oni koji nisu iz BG-a mogu stići na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 6, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam kako stoje stvari sa prevozom nazad (ako se ne vraćamo kako smo i došli): Kombi prevoz nazad za motore bi koštao oko 150 evra + putarina, u jedan kombi može da stane 5-6 motora što bi onda bilo oko 30 evra po motoru... Ako uzimamo kamion od 5 tona, on košta 250 evra + putarina, i u njega možemo da stanemo bukvalno svih 11 motora ii još moj atv pride... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jun 7, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Proverio sam kako stoje stvari sa prevozom nazad (ako se ne vraćamo kako smo i došli): Kombi prevoz nazad za motore bi koštao oko 150 evra + putarina, u jedan kombi može da stane 5-6 motora što bi onda bilo oko 30 evra po motoru... Ako uzimamo kamion od 5 tona, on košta 250 evra + putarina, i u njega možemo da stanemo bukvalno svih 11 motora ii još moj atv pride... E sa ovim si ih definitivno razjurio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Jun 7, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Razjurio, ili naterao da se vratimo sa Kopa na motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 8, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako vi, ali ja se vracam na svoja dva tocka. Oce se organizovati neka ekipa iz bg. Ja cu kretati iz Mitrovice pa svejedno moram kroz beograd proci, te bi bilo dobro da se negde sastanemo pa zajedno na avalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Jun 8, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ce da dodjemo na Avalu, samo se plasim da vas ne ispratim do Kopaonika !!! Salim se, evo , osnovni razlog je struja na Dominatoru, naime ustanovio sam napokon da akumulator nije problem, dakle freilauf, anlaser itd, videcu vec, treba vremena za dijagnostiku i opravku. Mislim da nema smisla da bez mogucnosti anlasovanja, a kao sto znate Dommie nema kurblu, idem po brdima i palim na gurku ako mi se masina ugasi, ili ujutrru kad pravimo pokret,,,,jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Boki što treba da ide sa nama isto pali na gurku Ima neko čudo od 600 kubika koje je namenjeno za stazu, i nema ništa od 'opreme' na sebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 8, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ajd javljajte se kolko nas ide. Ako cemo ici Misirac, Danko i ja, ondak bolj da se zabijemo u neku kafanu na avali pa da ne idemo. Sto se tice mene i misirca, da smo hteli sami da idemo, isli bi preko Cera na zlatibor, a ne preko avale na kopaonik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Sa moje strane idu dvojica sigurno, treći još uvek nije potvrdio... Imali su neke probleme sa motorima, jedan sa registracijom drugi sa lancem i lačnanikom, ali je sve stiglo tako da oni idu ... Meni svejedno koliko će nas ići, taman i da sam budem ja palim gore SpaVe, Shesti, Cope, Hitman i MaxB treba jo[ da potvrde da li idu sutra sa nama... Ako neko ima njihove telefone, bilo bi dobro da ih pozove i vidi odmah kako stoje stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 8, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za SpaVeta i Hitmana znam da ne mogu da idu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 8, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Mene nema... Za taj vikend je Heleni i meni godišnjica, trebalo je i ranije da se setim :-[ E mogao si je i na Kopaonik odvesti za godišnjicu... :-[ :-[ :-[ :-[ Jes... pa da mi spadne na nekoj rupi..... A ne, ne, ako padamo, padamo zajedno ;D ;D ;D Izvinjavam se drustvancetu sto vam kidnapujem Ceha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 8, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan E vako, ja sad pocinjem da pakujem motor i sutra ujutru oko 6 krecem za BG. Makar danko i ja sami isli, bolje to nego da me paperinos spominje u nekom tamo tekstu u offtopicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Polazak je: [red]Subota, 09. Juna u 08:00 - Avala, parking ispred hotela[/red] Sledeæi èlanovi su se izjasnili da bi išli: Danko Toma Vanja Boki SpaVe Majstor_kvarisa Shesti Cope Čeh Hitman MISIRAC Endurac MaxB Ukupno 11 ljudi. ajte ljudi potvrdite ko ide a ko ne bar do 20.00 veceras, koliko mi je kvarisha rekao nas dvojica +3-ca za sada, no hard feelings ako ostane tako odo ja na Taru na teletinu ispod sacha jbga od pochetnih 13 do sadasnjih 5 :( MISIRAC W8 4 AN ANSWER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 8, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ajte ljudi potvrdite ko ide a ko ne bar do 20.00 veceras, koliko mi je kvarisha rekao nas dvojica +3-ca za sada, no hard feelings ako ostane tako odo ja na Taru na teletinu ispod sacha jbga od pochetnih 13 do sadasnjih 5 :( MISIRAC W8 4 AN ANSWER Eto, uze čo'ek Afriku i odma' digne nos !!! Ma viroletljikom bi ja njega... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...