LiMa 160 Napisano Decembar 25, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Hhehe Pablo mora da je ova zenska (voditeljka) bila teska, bilo malo zaglavitis :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna akcija, cekamo Kulinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 25, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/815184/%D0%96%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B0+%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0.html "Moze jos malo bajkere da vidimo." 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Decembar 25, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mondo http://www.mondo.rs/motion/play.php?vid=5261 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17209 Napisano Decembar 25, 2010 Integrisan, 8318 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem, ja sam izbrojao (oko) 140 motora u Sremcici Po nekom nasem brojanju bilo je 157 motora i preko 200 ucesnika. Ali to je samo u trenutku jednog brojanja, a ljudi su dolazili i odlazili. Sve u svemu - mozemo da budemo ponosni! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan I moj mali doprinos Veoma dvosmisleno Svaka čast svima vama!!! Nisam ni znao da si me slikao :-D Sutra u novinama moja slika i naslov ''uhapsen jadan od clanova CRVENE BANDE'' 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Decembar 25, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Blic http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/225901/Motociklisti-Deda-Mrazevi-posetili-malisane-u-Sremcici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 25, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem, ja sam izbrojao (oko) 140 motora u Sremcici Po nekom nasem brojanju bilo je 157 motora i preko 200 ucesnika. Ali to je samo u trenutku jednog brojanja, a ljudi su dolazili i odlazili. Sve u svemu - mozemo da budemo ponosni! 157 smo izbrojali kod skupstine neposredno pred polazak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I moj mali doprinos Veoma dvosmisleno Svaka čast svima vama!!! Nisam ni znao da si me slikao :-D Sutra u novinama moja slika i naslov ''uhapsen jadan od clanova CRVENE BANDE'' morao sam!!! bilo je jače od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma66 50 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kawasaki ZZR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za sve bajkere i one koji su pomogli da akcija uspe. Za organizaciju realna ocena 10. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan ...........Ma svake godine ista prica....NAAAAJLEPSA!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 25, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan http://www.prva.rs/sr/video/info/vesti/mediaSet/665/Humanitarna+akcija+Deda+Mrazova+u+Beogradu/1744.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 25, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam svima koji su uzeli ucesce u akciji. I vreme je posluzilo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Decembar 25, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan ČESTITAM!!! Strašno ste društvo! SRETNA NAM NOVA GODINA 2011 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ide na studio B Edit: Prilog je bio duzi od 2 minuta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledao na Studio B !!! Svaka cast na odlicnoj akciji !!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Decembar 25, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast!!! Srce mi je puno radosti... Izuzetno mi je žao, što zbog obaveza, nisam mogao da budem deo svega ovoga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 25, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Hhehe Pablo mora da je ova zenska (voditeljka) bila teska, bilo malo zaglavitis :lol: nene, namerno se zaglavi pa se očeše o nju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sada znam da u Novu godinu ulazim srecan, jer sam ucinio dobro dela. Srce mi je puno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1919 Napisano Decembar 25, 2010 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan inače ovde se može pogledati prilog iz Žikine šarenice (na samom početku posle priče o božiću su motori) Žikina šarenica ps. obratiti pažnju na voditeljku koja se toliko obradovala što će se voziti sa Pablom da nije uspela da sačeka da nekom doda mikrofon već ga je stavila na zemlju... Pablo, Pablo, džavolčiću :jee: Ma pusti, tako je brzo skocila na motor, nisam stigao ni fudastere da joj otvorim. Al odglavismo se posle nekako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 25, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan nemam rechi za danashnji dan, jedva sam se suzdrzhavao. slike su super, samo shaljite 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Da se osjecate kao da ste bili - nemontiran materijal 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoki 8 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam decko sa crvenim yugicem ,a drugar takodje sa foruma je bio u gepeku i slikao sto je vise mogao. Svaka cast na organizaciji bila je vrhunsa ,al pogotovo paznja koju pruzamo ovoj deci ,,puna srca,, i nasa i njihova ,sve pohvale P.S Sad sam nas gledao na pink-u 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bulka 2 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Honda VFR V-tec; Malaguti SM 500 RS Prijavi odgovor kao problematičan Puno srce svima... i ko je stigao do tamo, i ko je pratio/pomogao akciju unazad par meseci... Bravo, svaka cast!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ,jedno fenomenalno okupljanje..akcija za pamćenje , danas mi je puno srce što sam vozio sa Vama i bio deo veličanstvene akcije.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...