jovo cbx 2 Napisano Decembar 23, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem hondu cx 500 79. godiste orginal u delovima 00387 66488230 jovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ima li papire? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sada tek vidim da motor - a verovatno ni papiri - nisu SRB. Taj motor mi je zelja iz momackih dana, pa reko da polako sastavljam ali nista bez saobracajne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4607 Napisano Decembar 23, 2010 motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Sada tek vidim da motor - a verovatno ni papiri - nisu SRB. Taj motor mi je zelja iz momackih dana, pa reko da polako sastavljam ali nista bez saobracajne. Ako ima papire mogao bi da se ocarini... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Tacno, ali koliko ce da izadje...........ja reko da polako ulazem malo po malo, da se ne oseti...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...