kochaMatori 1108 Napisano Januar 9, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ALA BRATE! Glava me zabolela od cifri! 3000+2000+357+1597+.... Ako imas pare, vozis, nemas pare, ne vozis. To je najprostija matematika i mislm da ne treba tu puno da se komplikuje. Jeftinije sigurno nece biti. Nesto ces da platis manje, ali ce te docekati na drugoj strani. To je drzava. I predlog... Svi pre nego sto sednu za komp, po dve rakije na brzinu da se smire pa onda na tenane. samo sto sam stigo iz grada ... 12 dunje i idaje mi mnogo skupoo js dfjsdkf moramm daa predjemm naa stomakkliju ...da vim dal boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 12, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Svi imaju razlicite informacije..........išao danas da sredim nešto oko kola, a pored radionice je tehnički pregled i agencija gde ja registrujem svoja vozila. Prošle godine sam platio za 600 kubika, 95to godište 15.900 din, po novom bi sada trebao 18.500 din zbog novih tablica i saobraćajne ali ovo važi do početka marta. Naime, rečeno mi je da se osiguranje povećava za nekih 80 evra po vozilu. Ako je ovo tačno, mene ce registracija izaci 18.500 din + 80 evra u septembru Tako da ono, hebe lud zbunjenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 12, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana sam u jednoj drugoj temi postavio neke cifre, ali mozda ima nekih koji nisu videli, pa eto i ovde Bio sam jutros da se raspitam sta i kako... interesovale me cifre Pa evo... u pitanju su motori: * Yamaha XV535 Virago - 531ccm - 34KW - 1988god * Honda XRV650 Africa - 648ccm - 26KW - 1988god cifre su potpuno iste za oba motora, a podaci koji su bitni su kubikaza i godiste... sve ostalo je nebitno Osiguranje ------------------------------------------- 8360 Osiguranje putnika -------------------------------- 248 Rep. Admin. Taksa -------------------------------- 1400 Putevi -------------------------------------------------- 110 Komunalna Taksa --------------------------------- 1500 Porez na mot. vozila ------------------------------- 1124 Ekoloska taksa ------------------------------------- 209 Nova tablica, saobracajna, nalepnice-------- 2805 Zeleni karton ---------------------------------------- 2000 -------------------------------------------------------------------------- Ukupno ---------------------------------------------- 17756.00 RSD Na to jos dodajte tehnicki pregled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ...nema vise tzv. zeleni karton odnosno nova saobracajna je dovoljna i za vani... P.S.Konacno se nazire 'civilizacija'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 12, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana sam u jednoj drugoj temi postavio neke cifre, ali mozda ima nekih koji nisu videli, pa eto i ovde Bio sam jutros da se raspitam sta i kako... interesovale me cifre Pa evo... u pitanju su motori: * Yamaha XV535 Virago - 531ccm - 34KW - 1988god * Honda XRV650 Africa - 648ccm - 26KW - 1988god cifre su potpuno iste za oba motora, a podaci koji su bitni su kubikaza i godiste... sve ostalo je nebitno Osiguranje ------------------------------------------- 8360 Osiguranje putnika -------------------------------- 248 Rep. Admin. Taksa -------------------------------- 1400 Putevi -------------------------------------------------- 110 Komunalna Taksa --------------------------------- 1500 Porez na mot. vozila ------------------------------- 1124 Ekoloska taksa ------------------------------------- 209 Nova tablica, saobracajna, nalepnice-------- 2805 Zeleni karton ---------------------------------------- 2000 -------------------------------------------------------------------------- Ukupno ---------------------------------------------- 17756.00 RSD Na to jos dodajte tehnicki pregled a kolka je bila ranije,bez tehnickog,da bi uporedili.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ...nema vise tzv. zeleni karton odnosno nova saobracajna je dovoljna i za vani... Slagali te ovi "iznutra" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ...nema vise tzv. zeleni karton odnosno nova saobracajna je dovoljna i za vani... Slagali te ovi "iznutra" "Novi saobraćajni dokumenti su izgledom i sadržajem usklađeni sa standardima Evropske unije, pa tako u buduće, voziči koji budu imali oba nova dokumenta, za putovanje u inostranstvo neće morati da vade zeleni karton." P.S.http://www.vrelegume.rs/vesti/noci-saobracajni-dokumenti-srbija-domace/ P.P.S.Ko je koga ovde slagao tj. ko koga ovde laze!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi poruku PeterPana na http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57538-od-nove-godine-nove-tablice-vozacke-i-saobracajne/page__st__260 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 12, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan * Pitao za zel. karton... treba ako cete van zemlje... * Prosle godine sam za afriku platio sve ukupno 15500 din (sa tehnickim pregledom, novom tablicom i saobracajnom)... znaci da je sada skuplje oko 3000-3500 din. Prakticno: tablica i saobracajno skuplje za oko 1500din, zel. karton skuplji za 1000din, malo skuplji je tehnicki, malo skuplje neke takse i malo skuplje osiguranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 12, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan * Pitao za zel. karton... treba ako cete van zemlje... * Prosle godine sam za afriku platio sve ukupno 15500 din (sa tehnickim pregledom, novom tablicom i saobracajnom)... znaci da je sada skuplje oko 3000-3500 din. Prakticno: tablica i saobracajno skuplje za oko 1500din, zel. karton skuplji za 1000din, malo skuplji je tehnicki, malo skuplje neke takse i malo skuplje osiguranje Davore,osiguranje nije skuplje, ove godine ti je skuplja registracija za novu saobracajnu koja kosta 1200din,tablice 1205din i nalepnica za registraciju 400din. Tehnicki u Bg-u je ostao isti a zeleni karton je 2000din vec zadnjih 6 meseci. Takse su ostale ista cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 13, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja uporedjujem ono sto su mi rekli pre neki dan i maj prosle godine kada sam registrovao afriku. Osiguranje i takse su skuplje za po 50-100-200 dinara zel. karton za 1000 dinara tablice i saobracajna za 1500dinara tehnicki za 500dinara to je sve ukupno oko 3500 dinara razlike u odnosu na maj prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Januar 13, 2011 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Znači toliko o jeftinijim registracijama! Ja sam prošle godine platila 10700 registraciju za bandita sa tehničkim, novom tablicom i saobraćajnom. Sad mi se čini da će biti toliko + tablice i saobraćajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 13, 2011 (promenjeno) Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja uporedjujem ono sto su mi rekli pre neki dan i maj prosle godine kada sam registrovao afriku. Osiguranje i takse su skuplje za po 50-100-200 dinara zel. karton za 1000 dinara tablice i saobracajna za 1500dinara tehnicki za 500dinara to je sve ukupno oko 3500 dinara razlike u odnosu na maj prosle godine Za boldovano sam 99% siguran da je sada 2000 din zato sto sam ga izvadio 31 Avgusta i rekli su mi da 1 Septembra poskupljuje na 2000 din (bilo 1000) EDIT: Izvinjavam se nisam video gore da je vec razjashnjeno... Promenio Januar 13, 2011 član bigbad86 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 13, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nema nista od pojeftinjenja reigstracija, pojeftinile su za motocikle preko 1100ccm a za ostale su poskupele.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Januar 13, 2011 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno... Morali su nekako da nadomeste pare od ovih preko 1100ccm kojih i nema toliko puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 13, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan A el ima ista od onoga za smanjenje poreza motorima preko 20god!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 13, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan A el ima ista od onoga za smanjenje poreza motorima preko 20god!? Koliko sam ja primetio zavisi od agencije do agencije .. u nekim ima u nekim ne ... nisu sve agencije dobile istu kopiju sluzbenog glasnika.. prvo proveri par agencija pa registruj motor .. a verujem i da provizija agencije varira sa cenom !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 13, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan A el ima ista od onoga za smanjenje poreza motorima preko 20god!? Koliko videh nema!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Januar 13, 2011 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema, donesen je zakon i pocelo je da se primenjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 13, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema, donesen je zakon i pocelo je da se primenjuje. Jeste ali samo za preko 1100ccm Za ostale koliko sam video samo je poskupelo! (ukupno) Koliko sam primetio zadnje 3 godine u mom slucaju to nikad nije bilo primenjeno(popust za starije od 20g), a ne verujem da ce biti sad primenjeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 13, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je jeftinije i za kategoriju 750-1100ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 13, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je jeftinije i za kategoriju 750-1100ccm. PS. ali je skuplje svima od 50 do 750ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 13, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel to na sajtu registracija-vozila.rs jos nisu azurirali kalkulator? ubacujem podatke bajka koji zelim da kupim. pre ovog 'pojeftinjenja' je cena bila manja za cca 7000 din?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6398 Napisano Januar 13, 2011 Enduraš, 6384 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Umanjenja na osnovu godista vaze za porez na upotrebu motornog vozila i samo za njega. Kod manjih kubikaza, taj porez nije veliki, pa se i umanjenje nesto ne oseti, sa druge strane imamo novu tablicu, saobracajnu, nalepnice, skuplji je i tehnicki, pa to sve utice da je ukupna cena registracije veca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...