darko dav 710 Napisano Decembar 18, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto stoji u naslovu,moje motorce ide na prodaju.Honda je 1993godiste,Ja sam vlasnik registrovana do 08.2011,od zamene ulja i filtera (Mobile) prosla nesto manje od 1000km,.Zadnja guma ekstra skoro kao nova,prednja tu i tamo,imam jos jednu prednju gumu koja nije losa i nju dajem uz motor.Lanac i lancanici menjani prosle godine.Za agregat necu ni da komentarisem,mislim da je za ovaj motor svaka rec suvisna,kolko ulja sipate,tolko posle 5000km i ispustite,znaci ni gram ulja ne trosi.ZVuk koji Terminjoni na njoj proizvodi je muzika za usi. E sad da ga ne hvalim toliko ima i par mana,koza na sedistu mu je ispucala,sediste bi trebalo da se presvuce,i ima par ogrebotina na motoru,ali i to vam mogu srediti,inace ja se bavim limarijom i farbanjem,ali uvek taj nedostatak vremena,za svoje. Cena 1900€ To bi otprilike bilo to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rubber Duck 13 Napisano Decembar 19, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki VN800 Vulkan Classic, Sprint Challenger 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sve si lepo napisao a neku slikicu da stavis si zaboravio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 19, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve si lepo napisao a neku slikicu da stavis si zaboravio? Nikako da se naviknem na ovaj nov forum,evo linka kada sam kupio motor,ima tu par slika http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/32846-najzad-vfr-750-rc36/page__p__587226#entry587226 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 17, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,postoji mogucnost prodavanja motora na rate,odnosno da se glavnica da odma i preuzme motor,a za ostale rate da se dogovorimo kako kome odgovara Ko god da ga uzme,sigurno se nece pokajati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Predsednice opet ti prodajes motor na pocetak sezone.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 18, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Predsednice opet ti prodajes motor na pocetak sezone.. Vfr 800 lepo zvuci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Aha znaci tako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...