maniac 0 Napisano Decembar 18, 2010 U prolazu, 1 post Motocikl: ZxRR Prijavi odgovor kao problematičan Na mom motoru Kawasaki ZX750R su svijećice denso u27etr, izolator je požutio-posmeđio sto ukazuje na pregrijavanje svijecice i agresivnu vožnju. Mislim da je ova svijećica preslaba za moj motor, jer bi prema manualu tebala U27ESR-N ili NGK CR9E. Dali da nastavim vožnju sa ovim svjecicama ili da odmah promjenem? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Decembar 18, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Keramika je normalno da pozuti, to je zbog jonizujucih struja koje hvataju prljavstinu u okolini a sve svecice pozute po spoju mase i keramike Kao iza starih televizora kada se nakupi prasina po zidu(pocrni) Ne menjaj nista ako dobro radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Decembar 21, 2010 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan u27etr Svecica sa dve(T)elektrode jeste za zxr-a ali za 400 ccm U27ESR-N Sveciva sa jednom (S)elektrodom a ono "N" je oznaka za kawasakija i yamahu Slicne su svecice ali ipak ima razlike...mislim da su proizvodjaci pametniji od nas i ako ti pise U27ESR-N onda tu i stavi ...a "japanx" je u pravu sto se tice "Keramika je normalno da pozuti, to je zbog jonizujucih struja koje hvataju prljavstinu u okolini a sve svecice pozute po spoju mase i keramike" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan ngkcr9 i ne boj se ja ih koristim nikad problema na zxr750 poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...