Pinhead 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd, Žarkovo Motocikl: Honda CB600F Hornet, 2000. (PC34) Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Bojan, iz Beograda sam, vozim Hondu Civic 1.4iS 2000. i jako sam se zainteresovao za cruisere..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV ________________________ BICE CORBE Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 18, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 18, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošlica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ugradi gas! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pinhead 0 Napisano Maj 19, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd, Žarkovo Motocikl: Honda CB600F Hornet, 2000. (PC34) Prijavi odgovor kao problematičan Wow, stvarno se nisam nadao ovolikom broju dobrodoslica! Evo nesto vise o meni: Imam 26 godina, zavrsio sam Elektrotehnicki fakultet i trenutno radim kao web designer & developer u Spinnaker-u (ComTrade). Inace obozavam Honde, volim automobile generalno, od motora iskljucivo cruisere ( mada me ponekad ali samo ponekad zagolicaju i zujalice ). Slobodno vreme posvecujem devojci ( uglavnom ), i hobijima i interesovanjima kojih ima previse ( mozda neki drugi put o tome ). Ima vec 5-6 godina kako u meni sazreva ideja o posedovanju i voznji cruisera/choppera. Automobili, iako mi prijaju, cesto me i nekako "guse", imam osecaj kao da sam u kavezu, volim slobodu i prirodu, i shvatio sam da bi jedina stvar koja bi mogla da mi pruzi osecaj koji zelim upravo "opusteni dvotockas" Znate onu klasicnu: motor, put i okolina i ja...........to je neka moja zelja. Planiram da iduce godine na prolece uzmem neshto, ali josh uvek sam u fazi biranja i ucenja. Procitao sam dosta stvari ovde, svidja mi se duh koji gajite, i unapred se radujem druzenju sa vama. Imam jedno kriticno pitanje za pocetak. VIsok sam 180cm , tezina varira od 85 - 90 kg. Krenuo bih od 250ccm, ali me interesuju modeli koji bi pasovali mojoj gradji. Inace, skroro sam vozio Yamahu Virago 125 i definitivno mi je mala. Planiram da ustedim izmedju 2 i 3k evra za motor, neki favorit mi je Shadow 250, cenio bih svaku sugestiju od vas. Veeeeeliki pozdrav i hvala!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 19, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, Pinhead! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MATRIX 0 Napisano Maj 19, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Petrovac na mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 26, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Maj 26, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Prvo svaka cast za predstavljanje!a drugo . . . .a da DOBRO DOSAO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! :partyman: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date='ugradi gas![/quote']Siroma sam,al` sam besan.Dobro nam dosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan zdravo, dobrodoso na forum, visina je bitan faktor u izboru motora tebi u korist ide to sto pucas na copere jer ces imati komotniji polozaj na motoru samim tim manje problema sa grcevima , ledjima...honde shadow su jako dobar izbor stim sto bi slobodno mogao da pocnes sa 600 ili 750 kubika jer ces lako da savladas i prevazidjes 250 a onda ce ti nedostajati nesto jace kao sto se mom bratu desilo. pogledaj i neki drag star 650 ili suzukijeve verzije intrudera i maraudera imaju zadovoljavajuci odnos kvalitet/cena. ako te neki model posebno interesuje slobodno me pitaj imao sam i izvozao svasta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 8, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Imam i ja Hondu civic, a chopperi su moja ljubav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...