Niksloter 382 Napisano Decembar 18, 2010 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi kaciga za devojku, i mislim bi sada bio pogodan trenutak da se iskoriste ovi popusti. Kriterijumi su: 1. Integralna kaciga 2. Cena do 15000 din. 3. Veličina S Šta preporučujete? Ja sam na netu gledao Shark SV 650 (12500), Scorpion EXO-450 (13900), i što više gledam i tražim samo se sve više nerviram što ne mogu da se odlučim(o). Naravno sve će to i da se proba, i neće se samo na osnovu neta odlučivati. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Decembar 18, 2010 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko je ozbiljna veza ili povedi devojku da izabere a u radnji ce joj reci performanse... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 18, 2010 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko je ozbiljna veza ili povedi devojku da izabere a u radnji ce joj reci performanse... Haha, ozbiljno, ozbiljno (gleda me dok pišem ovo). Performanse da joj objašnjavaju u radnji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 18, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ako misliš da naručiš preko neta (louis ili slično) prvo idi u prodavnicu da proba i vidi koja joj veličina i model odgovara, ako to već niste uradili. HJC modele imaš do 15000 u Guevari. AGV K-4 ili K-3 je u okviru tvog budžeta, mada Markosa imaš sada samo u NSu. Ja sam probao EXO 450 i svidela mi se, ali se nisam vozio sa istom, dobra je ona pumpica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Decembar 18, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za ženu uzeo Schubert S1 kod Rajka iz Kg-a. Budget je bio nekih 150 eur. To je najpovoljniji način da dodješ do dobre kacige. Svojevremeno je član foruma Spave prodavao neku Arai u maloj veličini, ali mislim da je bila skuplja od pomenutog iznosa. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 18, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ova ubica kako izgleda a na snizenju je jel je ostalo samo XS Pogledaj velicinu kacige mozda joj odgovara a i jeftina je a takodje ima i suncani vvizir http://www.louis.de/_30280643b0b93f6edbfa3cd8a8eb74bdcd/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=202&anzeige=0&page=1&artnr_gr=215140 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 18, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ja narucio klincu,ovu! http://www.louis.de/_20af2fa602e20832c8549870c1ced5d9a7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=5&anzeige=3&page=0&artnr_gr=216674 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 18, 2010 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je u Louis-u dosta jeftinije, ali ne bih da rizikujem i poručujem na slepo, pa da ne odgovara veličina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Decembar 18, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato ti ljudi i kazu da idete, da prvo proba velicine. Imas u Tosinom bunaru u Bajkerhausu, Airoh kacige. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 18, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je u Louis-u dosta jeftinije, ali ne bih da rizikujem i poručujem na slepo, pa da ne odgovara veličina. Vrlo malo mesta ima za gresku ljudi su vrlo pismeno napravili sajt. Na dnu ispod svake kacige (kad otvoris link za datu kacigu) imas opciju Cloth Sizes ili tako nesto. Tu je TACNO odredjeno kako se meri odevni predmet ili kaciga. Ja sam do sada narucio 5-6 predmeta iz Louisa i sve je bilo po meri. Kaciga, Cizme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 19, 2010 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A šta mislite između Shark S800 i Scorpion exo-450 ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 23, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan moj tip> exo450, tiha, udobna, laka i pre svega kvalitetni materijal Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 23, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Na testovima su se Shark kacige pokazale bolje.... to je jedino prevagnulo sto nisam uzeo Scorpion..... A za zenu cu naruciti Marushin iz Louisa..... kajem se mozda sto nisam i sebi uzeo neki od novih modela.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 24, 2010 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki ciga svoga konja hvali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...