Optimus Prime 0 Napisano Decembar 14, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Molim za pomoć gde mogu da nađem jeftino membranu za karburator Yamaha XV535 Model: 81007207 I da li je moguća reparacija ove moje stare...Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Decembar 14, 2010 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/10553-vidik/ profil clana koji vrsi reparaciju. ljudi ga hvale. kontaktiraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 38 Napisano Decembar 18, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran u ovo sto cu da napisem ali mislim da mogu da se iskoriste membrane od Keeway supershadow-a. Cini mi se da je jedan lik iz Paracina spomenuo letos da je uradio tako nesto. Raspitaj se kod servisera, trebalo bi da znaju, pa ako moze i ako se isplati zasto da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miske87kv 0 Napisano Decembar 28, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze koliko kubika ima taj keeway probao bi da znam sta da trazim. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...