Elmo_McElroy 26 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivana i dobrodošla :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ja pojma nemam sta se desilo sa mojom porukom ako si slucajno dobila poruku na mail, please let me know! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Dobrodosla!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! :bubu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drac tha mf 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 8 postova Lokacija: Najbliza kafana.... Prijavi odgovor kao problematičan de si djevooojkooo.....ohrabruj i tvoje drugarice na ovako nesto...samo napreeed....pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Æao,dobrodošla! Pozzzzzzzz....mnogo ste mi slatki....svidja mi se sto ste tako gostoljubivi to se ne srece bas tako cesto..... Ma,nije to ništa,dobiæeš ti i cvijeæe na skupu u NS. :flower: :flower: :flower: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 18, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Pijes li ti curo piiivooo :jos_piva: ako pijes , kad cemo na pivo :pivo: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 18, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla novosadjanko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan DOBROnamDOŠLA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 18, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošlica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko87 43 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 76 postova Motocikl: Honda CM125, Honda CBR 900 (919) RR Prijavi odgovor kao problematičan Do sada nikog nisam pozdravljao u temi predstavljanja clanova, tako da moj prvi pozdrav ide tebi.. Dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivana! Koliko sam samo puta pao na to ime! Tako da ni u tebe ne sumnjam! Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Opet tri strane u predstavljanju, opet ðevojka i opet na motoru... fenomenalno! Dobrodošla Novosaðanko ðevojko! :wink: P.S. Jel' se ti ono stalno trkaš samnom na Mišeluku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodoshla ! PS. Vreme radi za tebe....pa polako bice i Honda ! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 19, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Jel' se ti ono stalno trkaš samnom na Mišeluku? Hoces reci dere te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Maj 19, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosla uvek mi nekako milo kad vidim curu koja vozi bike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gia86ns 0 Napisano Maj 19, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasla jos jednom.... Pivo---pa pijem...sto da ne... Za cvece hvala unapred A sto se Miseluka tice....hahahaha...to ce ostati moja mala tajna Salim se..ma ja sam fina devojcica.... Pozzz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...A sto se Miseluka tice....hahahaha...to ce ostati moja mala tajna ... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi 0 Napisano Maj 19, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: blizu Sombora... Prijavi odgovor kao problematičan DobroNAMdosla! :biker: Blagoslovljeni ti puti bili! Brmmm, brmm...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 20, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Maj 20, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...