scuba 15 Napisano Decembar 16, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce moj skromni prilog ovoj temi da se zove, kako ocistiti i podmazati stare lezajeve guvernala na Kantasakiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4324 Napisano Januar 30, 2011 Ne silazi, 6651 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I eto, cela operacija je trajala oko sat vremena, period navikavanja na "ludi guvernal koji šara levo-desno " sledećih deset minuta, dok mi se ruke nisu smirile...(Đunta, dođi sad da probaš counter steering ). Sad tek vido temu a i već probam na svom, al mi se čini da treba pregled i podmazivanje sigurno. Tako da već imaš zakazanu "terapiju". Jel ima smisla rasklapati sve radi podmazivanja samo ili odma pripremiti lagere. I dal ima provereno dobrih kod nas da se uzmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6364 Napisano Januar 30, 2011 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako lepo rade ležajevi i nemaš onaj karakteristični "klak" u sredini ne trebaš da ih menjaš. Ipak ja bih to otvorio i pogledao u kakvom su stanju. Ako su onako oštećeni i zarđali kao moji stari, menjaj pod hitno. Ima komplet garnitura u Louisu za nekih 40 E (sa semerinzima) a ovde možeš kupiti u Triše Kaclerovića, mislim da se firma zove Astrid ili tako nešto i komplet je bio nekih 3700 dinara, ležajevi Koyo i semerinzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4324 Napisano Januar 30, 2011 Ne silazi, 6651 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , ne osećam klak al moj drugar, stari Hondaš, čiju sam prvu AT probao, kaže da mu se čini da malko lomi pa svakako nije na odmet izvršiti pregled pa kako ispadne, zamena il podmazivanje. Bitno je da ima ovde da se uzme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4324 Napisano Maj 9, 2011 Ne silazi, 6651 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da se nadovežem, al sam ipak otvorio novu temu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65158-lageri-kormana-zamena/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slikovito objasnjeno, planiram da zamenim lezajeve na guvernalu na AT rd03. Na forumu sam nasao dimenzije, i pronasao dve razlicite velicine, tj da se montiraju dva lagera razlicite velicine, ne kao na drugim rd04 i rd07. E sad, neznam koja je velicina semringa i da li ide jedan ili dva? 26x47x15.5 i 30x55x17.7 pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...