zool 230 Napisano Januar 5, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Da, BG table, crveni pasos , SRB drzavljanstvo, nemam veze s Nemackom. Da sam ozvanicio vezu sa devojkom ili da smo prijavljeni na istu adresu i ona bi imala iste pogodnosti kao i ja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeee! FANTASTIČNO!!! Mnogo ti hvala za ovaj info!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 5, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Np, i drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A kolko otprilike kosta taj ADAC za motore? Jel ima neki sajt gde mogu da vidim cene i kako sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Januar 6, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovde... http://www.adac.de/mitgliedschaft/tarife/default.aspx?ComponentId=6050&SourcePageId=10022 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sve bi to bilo lepo da ja znam Nemacki Ja sam mislio da imaju svoju ispostavu ovde i da imaju svoj sajt. Ne idem ja u inostranstvo, interesuje me pomoc na putu unutar Srbije ali da bude kvalitetna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 6, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ako se uclanis u ADAC, opet ce ti u Srbiji pomoci AMS. Nece dolaziti ADAC-ovo vozilo iz Njemacke 2000 km kad ti ostanes u Leskovac u kvaru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Da, u Nemacku te slepaju. Doduse meni to i odgovara, jer ako mi se bajk pokvari toliko da lokalni servis iz zemlje u kojoj se nalazim ne moze da ga resi, kapiram da ce ga najbolje srediti u zemlji odakle je, a imam i smestaj u istoj. Uzeo sam plus clanstvo i vazi za sva vozila koja ja vozim, koja se vode na mene tj. vezuje se za osobu a ne za vozilo. Mozes li ovo detaljno da opises? Koja je cijena? Kako si ti to uradio? Korak po korak? Ako se jos netko odluci za tako nesto da ima detaljno uputstvo Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 10, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Otisao sam sa rodjakom, koja je rodjena u Nemackoj, zbog lakseg sporazumevanja, u njihov lokal i za 10 min smo zavrsili sve. Karticu (plasticnu) su mi poslali na njenu adresu. Zamolio sam ih da postu i sve sto je potrebno salju njoj, a ne meni u Beograd (sto bi uradili da nisam zeleo drugacije). Dali su mi moj identifikacioni broj sa kojiim sve zavrsavas ako nemas karticu. Potrebno je da ostavis adresu, na koju zelis da ti se odslepuje prevozno sredstvo, koja se nalazi u Nemackoj i pasos da bi uzeli podatke. O tehnikalijama sta ADAC nudi i cenama imas na linku Ponuda koju nude je porilicno kompleksna, a to ces vec i sam videti Uglavnom funkcionise ti platis, a oni ti refundiraju. Ja na srecu nisam imao potrebe da koristim njihove usluge, osim popusta u nekim kampovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...