Pablo 1948 Napisano Januar 20, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Slicna stvar HESD-u kod 1000RR Honde, ali malo manje komplikovana... http://www.1tail.com/sa/p/Scotts_Damper_Kit_Honda_RC1_2000-2001.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 20, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Vec ga vidim negde postavljenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Januar 20, 2006 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan pa ti nisi normalan cek bre,pa VTR ima amortizer upravljaca!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Januar 20, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan VTR fabricki nema amortizer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fly Killer 0 Napisano Januar 20, 2006 U prolazu, 2 postova Lokacija: Hamburg-Rijeka-Sumadija Prijavi odgovor kao problematičan Te amorizere koriste najvise u Cros sportu ili free jumpersi, dok na ostalim motorima se preporucuje standardni amortizeri volana, to su pokusali da izbace na trziste ali pokazalo slabo interesovanja za te vrste amortizera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9952 Napisano Januar 20, 2006 Drug član, 4472 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj tip amortizera je radjen pod licencom Olinsa(jer je Olind vlasnik Scott firme).Ali radi imena Olins je ostavio staro ime na proizvodu.Da Slazem se sa fly killerom da se koristi u cross svrhe,ali ovde u severnoj americi je sve popularniji.Kad sam bio na Olins seminaru rekli su da je ovaj tip amortizera veoma osetljiv na promenu temperatura vezduha kao i na stelovanje.Zato ima odusak da se ulje nebi pregrijalo i zablokiralo upravljac.Ali pritom nije ni jefrin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 23, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan El mozete objasniti kako zapravo rade ove spravice. I oni stari fazoni a i ovi novi sa puno nekih kojecega na sebi. Video sam vaki na 1000rr-u. Samo stvarno ne znam kako to zapravo radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 23, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Svi radi na principu hidraulike osim ovih fabrickih na novim Hondama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 23, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan HESD (Honda Electronic Steering Dampener) bi trebalo da dobija kao informaciju brzinu kojom se krece motor tako da moze da stegne viljusku jace ili slabije prema potrebi. Stegnuta viljuska bi trebalo da bude stabilnija na velikim brzinama. Hidraulicke verovatno imaju rucno podesavanje, tako da biras kakvo ti stezanje treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 23, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan HESD (Honda Electronic Steering Dampener) bi trebalo da dobija kao informaciju brzinu kojom se krece motor tako da moze da stegne viljusku jace ili slabije prema potrebi. Stegnuta viljuska bi trebalo da bude stabilnija na velikim brzinama. Hidraulicke verovatno imaju rucno podesavanje' date=' tako da biras kakvo ti stezanje treba.[/quote'] Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 24, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Primljeno k'znanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 8, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Moj Falco nema damper i do sada mi nije bio potreban, mada sam nekoliko puta osetio head shake u krivinama kada sam isao na stazu tako da cu mozda staviti nesto ove godine. Mislim da za ulicnu voznju damper i nije neophodna stvar, na stazi je vec druga prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...